IniciPoliesportiuHoquei PatinsÚltim amistós del CHP Amposta abans de començar la 2a catalana d'hoquei...

Últim amistós del CHP Amposta abans de començar la 2a catalana d’hoquei patins

El CHP Amposta va disputar l’últim amistós de pretemporada, abans de l’inici de la competició de Segona Catalana, en la que rebrà el pròxim divendres a la seua pista a les 21:45 hores al CP Vilanova.

L’equip ampostí amb les baixes per aquest desplaçament dels germans Ferran i Josep Pons, suplides pels també germans, Aaron i Didac Flores, van perdre per 6-3 a la pista del CP Riudoms, davant un rival al qual es trobaran al seu grup de Segona Catalana. El partit va ser més igualat del que indica el resultat final, però el conjunt local va imposar la seua major efectivitat, mentre els atacs del CHP Amposta, es van estavellar amb el mur que va representar el porter rival, neutralitzant molts remats perillosos dels ampostins. La primera part va finalitzar amb 5-1 per al conjunt local, mancant el gol visitant Pau Esquerré. A la segona part el parcial va ser favorable al CHP Amposta per 2-1, arribant inclús a situar-se amb un incert 5-3 amb els dos gols de Robert Carles.

La junta directiva del CHP Amposta, ha decidit a última hora no inscriure en competició a l’equip júnior, i en el seu lloc posar en competició un equip filial a la Tercera Catalana, que debuta aquest dissabte a la seua pista a les 20:00 hores rebent al CP Ribes. En les següents jornades i per aquest ordre jugaran amb el CP Calafell, CN Reus Ploms, CP Vilafranca, CH Cambrils, HC Capellades, CP Cubelles. La competició finalitzarà el 5 de febrer del 2023 amb el desplaçament dels ampostins a Cubelles.