IniciAtletismeCrosProtagonisme dels atletes ebrencs al català de cros de Mataró

Protagonisme dels atletes ebrencs al català de cros de Mataró

Els atletes ebrencs van tenir una destacada actuació al Campionat de Catalunya de cros, disputat en el marc del Cros Ciutat de Mataró, al circuit del municipi del Maresme amb participació de més de 800 atletes des de la categoria sub 8 fins a l’absoluta.

A la categoria absoluta femenina la tortosina Mireia Guarner (Avinent Manresa), va pujar al segon esglaó del podi amb 35’33”, amb primera posició per a Douae Ouboukir (Independent), 35’26” que aconseguia el triomf per tercera temporada consecutiva. Tercera va ser Laura Rodríguez (Piélagos), 35’51”.

Adam Maijó (CA Adidas) va confirmar els pronòstics que el situaven com a màxim favorit, i es va imposar a la categoria sub-23 amb autoritat, amb un registre de 29’46”, i amb força avantatge de l’atleta de Batea sobre el segon classificat Marc Fernández que va entrar amb 30’23”. A la cursa femenina la victòria va ser per a Clara de les Heras (CA Hospitalet), amb 36’09”, amb medalla de plata per a l’atleta de Corbera d’Ebre, Marina Freixa (AA Catalunya), amb 36’46”.

Èxit dels atletes asconencs del Xafatolls, Pere Mas, que es va penjar la medalla d’or a la categoria sub-16, amb 15’37” als 4,700 quilòmetres, amb bronze d’Axel Zarranz, 16′ 04″, i octava plaça de Màxim València (UA Montsià), 16’40, i també meritòria quarta plaça en sub-14 de l’asconenca, Anna Mas (CA Terres de Ponent), que va efectuar els 2,975 quilòmetres en 11’58”.