IniciPoliesportiuTennisProtagonisme dels jugadors ebrencs al Circuit Juvenil d'Oberts Head-Campionat provincial de tennis

Protagonisme dels jugadors ebrencs al Circuit Juvenil d’Oberts Head-Campionat provincial de tennis

Les instal·lacions del Club de Tennis Roda de Barà han acollit la competició del Circuit Juvenil d’Oberts Head-Campionat Provincial, amb excel·lents resultats per als representants de les Terres de l’Ebre. En la categoria alevi final entre dos jugadors formats al CT Serramar de la Ràpita, en la que Ian Barroeta, va superar a Diego Jesús Cao per 6/0, 6/1, finalitzant la competició sense perdre cap set i guanyant tots els partits amb molta autoritat.

En semifinals havien superat a dos representants del CT Reus Monterols, Diego Jesús Cao a Roger Moreno per 6/2. 6/0, i Ian Barroeta a Guillem Marin, 6/1, 6/0.

En la competició infantil Maria Antonio Ortega del CT Serramar, es va proclamar subcampiona, perdent en la final amb Adriana Pujol (CT Tarragona), en un duel molt igualat i emocionant que es va decidir en el tercer set, per 6/4, 3/6 i 10/8.

En la competició masculina també subcampionat per al tortosí Joan Vallespi, en una final en la qual es va imposar Genis Ribas (CT Tarragona), per 6/3, 6/1.