IniciCiclismeBTTQuarta posició d'Arantxa Salvadó i Pau Marzà a la Volta MBT d'Eivissa

Quarta posició d’Arantxa Salvadó i Pau Marzà a la Volta MBT d’Eivissa

Arantxa Salvadó i Pau Marzà han ocupat posicions capdavanteres en la vint-i-dosena edició de la prestigiosa Volta a Eivissa MTB Scott by Shimano, tot un clàssic del ciclisme amb uns recorreguts de bellesa increïble, disputada en tres etapes, els dies 7, 8 i 9 d’abril, dos de marató i una altra de cross country, amb recorregut de punta a punta de l’illa.

Amb l’epicentre a San Antonio, va comptar amb un desnivell acumulat d’uns 6.000 metres. Van competir un miler de bikers, amb il·lustres participants com Óscar Pereiro, campió del Tour de França del 2006, el tri campió del Món Óscar Freire i Purito Rodríguez. La calor, gran nivell dels participants, i l’exigent i dur recorregut, van ser la nota predominant dels tres dies de competició.

En la modalitat per parelles els guanyadors masculins van ser l’eivissenc Enrique Morcillo i el portuguès José Dias del Buff Megamo, amb un temps de 8:05.24, amb segon lloc de Francesc Guerra-Sergio Mantecón (Scott-Cala Bandida), amb 8:10.21, i tercer d’Stéfano i Del Grande-Andrea Righettini (Olympia Factory-Team), 8:11.10. La parella formada pel xertolí Pau Marzà i Sergio Gutiérrez (Flyz Orquin Team), van pujar amb el tercer lloc al podi en la primera etapa, i van finalitzar en quarta posició, amb un temps de 8:17.45.

També va ocupar el quart lloc, la camarlenca Arantxa Salvadó amb Maria Torà del Gobik, amb un temps de 10:56.22, només superades per Pilar Fernández-Ariadna Ródenas (Flyz Orquin Racing Team), amb 10:05.06, que van aconseguir la primera posició, seguides de Lucia González-Sofia Rodríguez (Nesta. MMR CX Team), 10:18.22, i Anna Jordana-Naima Madlen (Doctore Bike), 10:30.59.