IniciMotorTrialRaga School, un projecte per a ajudar en la millora dels pilots

Raga School, un projecte per a ajudar en la millora dels pilots

En l’edició en paper d’aquest divendres al Setmanari l’Ebre avançàvem que la seua passió pel trial ha portat Adam Raga a alternar l’activitat de competició i entrenaments, amb la del nou projecte personal que va batejar amb el nom de Raga School, que oferix a pilots nacionals i internacionals la possibilitat d’entrenar amb el mateix mètode i filosofia que ha utilitzat durant la seua trajectòria esportiva.

La Raga School, ubicada a la població barcelonina de Centelles, és una escola per a pilots professionals i semiprofessionals, als quals l’ulldeconenc transmet la seua experiència i grans coneixements del trial perquè puguen evolucionar i corregir possibles errors amb l’objectiu de millorar el seu nivell.

L’aprenentatge es porta a terme, durant tres hores, per la zona de Barcelona i Girona. Durant el matí s’efectuen entrenaments amb la moto, i després de dinar, depenent del pilot, es porten a terme uns exercicis diferents per a treballar tècniques que no controlen. També es revisen les motos, i Adam Raga els dona consell per a la seua posada a punt. La jornada finalitza amb una sessió de gimnàs enfocat a la pràctica del trial amb tots els integrants. També es fan xerrades per a compartir experiències.

Depenent de l’època indoor o outdoor, es treballa en zones similars, practicant totes les tècniques. També es treballa conjuntament la preparació física, molt important en el trial, per a potenciar les característiques individuals de cada pilot.

En este 2022 ha destacat la presència de tres pilots nòrdics, Sondre Haga, Jarand-Matias Vold Gunvaldsen i Mats Nilsen. A més, Adam Raga continua fent dos cursets l’any per diferents parts del món.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

49 + = 58

Últimes notícies