IniciConsells esportiusWorld Sports GamesRecepció oficial entre Quim Torra, President de la Generalitat i els organitzadors...

Recepció oficial entre Quim Torra, President de la Generalitat i els organitzadors dels World Sports Games Tortosa 2019

Este dilluns (1 de juliol) a la tarda, al Palau de la Generalitat ha tingut lloc la recepció oficial del Molt Honorable President de la Generalitat Quim Torra amb els organitzadors dels World Sports Games 2019; Bruno Molea, president del CSIT i Jaume Domingo, president de la UCEC juntament amb alguns representatns dels Consells Esportius de Catalunya i també del CSIT. 

Els presidents han compartit les seves idees i les expectacions sobre els World Sports Games Tortosa 2019 i tot el que n’esperen d’aquests jocs populars que es celebraran arreu de les Terres de l’Ebre. Durant aquesta recepció el president dels Consells Esportius de Catalunya, Jaume Domingo ha ofert un obsequi al President de la Generalitat: Una insígnia original de la Olimpíada Popular que s’havia de celebrar a Barcelona al 1936 però que finalment no es va dur a terme per l’alçament militar. 

Finalment, el mateix president de la Generalitat ha encoratjat a tots els catalans i catalanes a fer-se partícips, d’alguna que altra forma, d’aquest gran esdeveniment que acull el territori català i que combina l’esport popular, la promoció turística i la cohesió social. En acabar, el president de la UCEC ha conclòs destacant que Catalunya està orgullosa de donar la benvinguda a tots els atletes que portaran la seva felicitat i la seva alegria i faran d’aquest esdeveniment esportiu, una recuperació dels jocs populars a casa nostra. 

 

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

8 + 2 =

Últimes notícies