IniciBàsquetRemuntada infructuosa del Bàsquet Girona de Jaume Sorolla que acaba cedint davant...

Remuntada infructuosa del Bàsquet Girona de Jaume Sorolla que acaba cedint davant el Valladolid

Remuntada a mitges del Bàsquet Girona, amb qui juga enguany el pivot tortosí Jaume Sorolla, que va cedir la quarta derrota consecutiva després d’un inici de temporada on havia encadenat dues victòries seguides.

Els gironins perdien al darrer minut contra els de Pucela en el partit en el marc de fires a Fontajau (70-73). Un primer quart nefast, els va fer anar a remolc durant pràcticament tot el partit. Els de Carles Marco, però van poder aixecar el marcador i anar-se’n de tretze punts, fruit d’un parcial de 31-10 que els permetia situar-se amb un 56-43 avançat el tercer quart, amb un Albert Sàbat estel·lar que va aconseguir un recital des de la línia de 6,75 amb set triples (29 punts).

L’arrancada del partit va restar igualada amb l’empat a 11 als sis minuts de joc, responent els catalans a un parcial de 0-7 dels lleonesos. Aleshores, la capacitat anotadora visitants trencava el partit amb un parcial de 2-14 que situaven un marcador de 13-25. Un triple d’Albert Sàbat al límit de temps ha reduït la màxima diferència dels de Pucela +13 (18-28). Amb aquest marcador s’iniciava el segon quart i amb un triple de Sàbat ensenyaven les credencials dels gironins que anaven retallant el desavantatge al marcador fins als cinc punts guanyant el parcial amb un 13-8 que obria el camí de la reacció dels de Marco que marxaven als vestidors amb un 31-36.

El gironins aprofitaven la ineèrcia amb que arribaven a l’equador del matx i amb un Albert Sàbat inspirat es situaven amb un parcial de 18-2 (tretze dels divuit punts, amb quatre triples) que els col·locava per davant a l’electrònic amb un 49-38. Fins als tretze punts arribaven els gironins, tot i que al final dels tercers deu minuts un parcial de 2-10 tornava a ajustar la situació al marcador que continuava sent favorable als catalans per tan sols 3 punts d’avantatge (58-55). El darrer quart va ser molt intens i equilibrat, amb distàncies curtes pels dos equips que a falta d’un minut i mig pel final tenia als de Marco per davant amb un marge de +4 (68-64). Dues accions ràpides dels de Pucela i tres tirs lliures de Wintering han fet que la victòria caigués de part visitant (70-73).

Sala de premsa:

El tècnic de l’equip gironí Carles Marco, es lamentava al final del partit dient que: “Una pena que hàgim tornat a perdre perquè teníem una bona oportunitat i no l’hem agafada, però demà pensant que dimarts tenim una nova opció de jugar hem de fer un reset mental i sortir a intentar guanyar i retrobar-nos així amb la victòria que seria important per a reforçar moralment a l’equip”.