IniciHandbolSe li resisteix la primera victòria a l'Amposta-Lagrama amb polèmica arbitral al...

Se li resisteix la primera victòria a l’Amposta-Lagrama amb polèmica arbitral al final

A l’Handbol Amposta-Lagrama se li resisteix la primera victòria, i amb la derrota contra l’OAR Gràcia continua a zona de descens. Després d’un inici igualat, les visitants a partir de l’empat a sis, van portar la iniciativa, davant d’un conjunt ampostí que va anar a remolc. Al descans les vallesanes dominaven amb una renda de quatre gols (10-14).

A la segona part va millorar l’equip ampostí, fins a produir-se la seua reacció, per recuperar opcions i empatar a 22 a sis minuts per al final, on hi va haver un parcial d’1-5, amb bones intervencions de la portera Olga Pena, acompanyades d’algunes decisions polèmiques dels àrbitres, com dos atacs que finalitzaven amb una falta en atac i uns dobles assenyalats a Ruth Pagà, i la tercera exclusió de Sara Alonso per acabar en inferioritat numèrica.

Durant el partit es va produir el debut de la jove extrem dret Camila Prado, que arriba per reforçar l’equip i en la seua etapa juvenil va ser internacional amb la selecció argentina.

CH AMPOSTA LAGRAMA, 23
OAR GRÀCIA SABADELL, 27

CH AMPOSTA-LAGRAMA: Ailin López i Piñol, Lluna González (1), Bertomeu, Sara Alonso (1), Gemma Gálvez (8), Turnes (7), Yélamo, Maite Rodriguez (1), Pagá (5), Guerrero, Prada, Royo, Sáez, Viñas, Laia Hernández.
OAR GRÀCIA SABADELL: Olga Pena (1), Irene Garcia (2), Magrinyà, Marrugat (1), Romero (4), Alba Martín, Jabby (3), Tomàs (4), Reche (1), Lleó, Paula Martin (7), Jana Garcia, Jara (2), Serra (2), Nerea Gutiérrez.
ÀRBITRES: Adrian Aroca i Vlad Virgil de la Comunitat Valenciana. Van excloure per part local a Sara Alonso (3) (58′), Yèlamo, Pagà i Laia Hernández, i les visitants, Magrinyà, Reche i Paula Martin.
PARCIALS: 3-3, 6-4, 6-6, 8-10, 9-13. 10-14, descans, 13-16, 15-17, 18-20, 20-22, 22-23, 23-27, final.