IniciPoliesportiuRemS'atura l'activitat a la concentració de la selecció espanyola juvenil de rem...

S’atura l’activitat a la concentració de la selecció espanyola juvenil de rem en detectar-se alguns casos de Covid-19

ESPORTS // La selecció espanyola juvenil de rem, instal·lada en el CEAR de Laias a Ourense, ha interromput la seua activitat al produir-se alguns casos positius dels seus i seues integrants.

Els seleccionats després de finalitzar el Campionat de Catalunya, van iniciar la concentració el passat 20 de juny, amb 40 components, 20 masculins i 20 femenines, amb la presència de Marta Mariano (CN Sant Carles de la Rapita), Emma Alimbau, Marta Turón, Àlex Delgado, Pau Sánchez i Nicolae Vatamaniuc (CN Amposta), i Pau Simó i Eric Pastor (CR Tortosa), i en l’estaf tècnic com a entrenadora de Meritxell Alonso del Club Delta de Sant Jaume d’Enveja, i la tarda del 28 de juny una de les esportistes va donar positiu i va ser aïllada. En la següent jornada el total dels 46 integrants de la concentració van ser sotmesos a les proves del PCE, amb el resultat de 16 casos positius. Procedint-se immediatament al seu aïllament. A partir d’aquest moment tots els integrants del combinat estatal juvenil, es troben realitzant sessions d’entrenament a les seues respectives habitacions, al constar tots com a simptomàtics, sent la situació remesa al Sergas.

Els integrants de la selecció van arribar a l’Hotel Balneari de Laias, formant un grup bambolla en una zona de la instal·lació només destinada als components del seleccionat estatal. El personal del balneari ha estat sotmès a tests d’antígens i proves PCR en cas dels més propers al combinat nacional de rem i tots han resultat negatius. A causa d’això i de l’aïllament dels joves remers i remeres, l’Hotel Balneari de Laias no ha hagut de tancar les portes.

Per la seua banda els esportistes que van donar positiu, seguint el criteri mèdic, repetiran la prova del PCR segons els protocols establerts, per verificar la recuperació. La selecció espanyola es troba preparant la participació al Campionat del Món que es disputarà de l’11 al 15 d’agost a la ciutat búlgara de Plovdiv i la Copa Joventut del 6 al 8 d’agost a Ottensheim de la ciutat austríaca de Linz.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

28 + = 35

Últimes notícies