IniciFutbol3a divisióS'encenen les alarmes a la Rapitenca amb la derrota en el derbi...

S’encenen les alarmes a la Rapitenca amb la derrota en el derbi provincial (0-2)

La Pobla es va emportar els tres punts de la Devesa, sent més efectiu que la Rapitenca. Cap a una dècada que no s’enfrontaven els dos equips, i curiosament el partit va acabar amb idèntic resultat que a la temporada 2013/14. El conjunt dirigit per Albert Company va disposar de més situacions de perill que el seu rival, però de nou li va faltar més encert ofensiu i capacitat en la definició.

Tots dos equips van sortir a buscar la victòria, sense especular i van arribar amb assiduïtat a l’àrea contrària. La Rapitenca va disposar d’una bona ocasió al minut 4, amb una rematada potent d’Omar des de la frontal de l’àrea, que va desviar a córner César amb una gran intervenció. Al minut 24, una falta executada per Peke es va passejar per l’àrea sense trobar rematador. Omar i Junior Kore, molt participatius van intentar sense èxit superar la defensa rival diverses vegades. La Pobla també ho va intentar, sobretot per part de Guzmán, el més incisiu dels atacants visitants. Les defenses es van imposar als respectius atacs, fins que prop del descans, la Pobla es va avançar al marcador, en una jugada de Guzmán, que venia avisant durant tot el primer temps, i en una de les seves accions perilloses, va ser enderrocat per Aleix Conca. El penal el va transformar Nil, amb un bon xut col·locat i a mitja altura, superant a Josuè, que debutava com a titular, després de tornar al club. A la segona part els rapitencs van sortir amb la intenció de canviar la dinàmica del partit, i van avisar en dues accions d’Omar.

Els minuts anaven passant i l’equip local van anar baixant la intensitat del seu joc, mentre la Pobla es va sacsejar el domini, i va aconseguir el control del partit. En els darrers minuts, i amb els dos canvis efectuats per Albert Company, es va tornar a activar el conjunt rapitenc, arriscant més, en un intent de salvar almenys un punt. La defensa de la Pobla va estar providencial traient una pilota sota els pals de la porteria, després d’una rematada de cap de Pachu, i ja en el temps afegit, el porter Cèsar va treure amb els peus un perillós xut de Junior des de l’interior de la petita quan ja es cantava el gol de l’empat. A la següent jugada Victor Valverde va culminar un contraatac per sentenciar de forma definitiva el partit. La consecució dels tres punts permet a la Pobla consolidar-se a la zona tranquil·la de la classificació, mentre la Rapitenca segueix a la zona de descens amb la necessitat de reaccionar.

UE RAPITENCA, 0
CF LA POBLA DE MAFUMET, 2

UE Rapitenca: Josué, Eric (Alex Samper, 82’), Andy, Pachu, Edgar, Peke, Omar, Aleix Cuenca, Júnior, Cesc, Aleix Ruiz (Àlex Forés, 77’).

CF Pobla de Mafumet: César, Fer Torre, Robledo, Albert Querol (Victor Valverde, 54’), Amoedo (Kim Lorca, 84’), Guzman (Danilo, 66’), Torrens (Hamza, 84’), Nil, Sergi Quirós, Montagut, Gerard Urbina.

Árbitro: Edwar Miguel Gonzales Sánchez, assistit per Andrea Salvador Sánchez i Pauli Teruel Soler, de la delegació arbitral de Barcelona. Targeta groga als locals, Edgar (59′), Cesc (68′), Aleix Cuenca (90′) i al tècnic Albert Company (68′), i per part visitant a, Fer Torre (23′), Danilo (74′), Amoedo (80′) i Sergi Quirós (90′).

Gols: 0-1, Nil (p) (38’); 0-2, Víctor Valverde (90’+4’).

Podeu veure la taula classificatòria del grup 5è de tercera RFEF després de la tretzena jornada de lliga, clicant sobre la imatge inferior: