IniciPoliesportiuCiclismeSergi Jurado (Controlpack), es penja dues medalles d'or a l'estatal de ciclisme...

Sergi Jurado (Controlpack), es penja dues medalles d’or a l’estatal de ciclisme adaptat en la classe per a sords

La Marina de València, zona portuària que ja va acollir anteriorment la disputa de la Copa Amèrica de Vela o la disputa d’un Gran Premi de Fórmula 1, va tornar a ser l’escenari de luxe de la disputa de les diferents contrarellotges d’aquesta edició 2022 del Campionat d’Espanya de ciclisme adaptat, amb destacat protagonisme en les proves en la classe per a ciclistes sords, de Sergi Jurado component de l’equip senienc Controlpack.

La prova de contrarellotge CRI va tenir el mateix escenari, on també es va disputar el Campionat d’Europa de Triatló el 2021 i reconegut pel seu circuit ràpid de 22 quilòmetres per la zona de la Marina i part del circuit d’F1. El vencedor va ser el fins ara vigent campió nacional Sergi Jurado (Controlpack), amb un temps de 31’20”, compartint podi amb l’alacantí Pablo Ivars (Bicicletas Gurugu Xabia), 32’02”, i com a tercer amb el madrileny Marco Antonio Alvarez del CDS ASM., amb 34’10”.

La prova de ruta es va disputar a la localitat de Torrent i rodalies, amb un circuit de 73 quilòmetres en total, on es van efectuar 5 voltes de 14 quilòmetres on la cursa es va destacar per les altes temperatures arribant als voltants de mitjana dels 36 graus amb alta humitat. En la primera posició repetia com a vencedor Sergi Jurado (Controlpack), 1:55’20”, mentre que la segona posició va ser per al murcià Antonio Marin (Angliru Bike), 1:59’48”, i la tercera i bronze per a l’alacantí Pablo Ivars (Bicicletas Gurugu Xabia), 2:07’49”.