IniciFutbolFutbol VeteransEl Roquetes i l'Amposta cauen als quarts de final de la Copa...

El Roquetes i l’Amposta cauen als quarts de final de la Copa Catalunya de veterans

Després de disputar la fase final de la Copa Terres de l’Ebre d’enguany que van disputar la setmana passada enfront el Tortosa, en una final molt disputada que es va resoldre des del punts de penal després d’un empat a tres gols, on els tortosins li plantaven cara als vigents campions de lliga i supercopa de les Terres de l’Ebre, l’Associació de Veterans del Roquetenc es van guanyar el dret de disputar les elimatòries de Copa Catalunya aquest passat dissabte contra el conjunt mataroní del Vista Mar al municipal de Roquetes i on malauradament van caure derrotats per 1 gol a 3.

Un partit que ràpidament els visitants es ficaven per davant al marcador, fet que obligava als roquetencs a remar contracorrent després que Ruben aprofités una acció per posar en avantatge als del Maresme. El duel va ser molt parell, tot i que la màxima efectivitat del Vista Mar va ser la nota desequilibrant, marcant a poc d’arribar al descans (42′) mitjançant Abel el gol que ampliava l’avantatge i posava molt coll amunt l’eliminatòria per als del Baix Ebre. A la represa, Guillermo Camarero, en una acció de molta qualitat, al quart d’hora marcava el gol que li donava esperances als quatri-barrats d’optar a l’empat. Però malgrat intentar-ho i disposar de clares situacions per haver fet el 2-2 veien com en el temps de descompte, amb el Roquetenc abocat a l’atac buscant l’empat, Àlex Ferrera sentenciava i feia el 1-3 guant-se el pas a les semifinals de la competició.

Derrota per la mínima de l’Amposta

El CF Amposta, segon classificat a la lliga per darrera del Roquetenc, amb el factor camp advers jugava com a visitants al feu dels torrencs que van guanyar la seva lliga. El partit va resultar molt parell, amb ocasions alternes per ambdós equips tot i arribar al temps de descans amb el marcador inamobible.

A la represa, però els blau-i-blancs marcaven l’únic gol del partit quan es duien dinou minuts del segon temps culminant un contracop. A partir d’allí, tot i buscar l’empat els ampostins van estar incapaços de marcar i evitar la derrota, que li donava el pas a la següent ronda al Torredembarra i tancava la temporada per als de la capital del Montsià.

Temporada perfecta del Roquetenc

Al setembre es va poder rependre la competició després de dos anys afectats per la pandèmia (l’any passat es va tenir que ajornar la lliga que va guanyar el Roquetenc amb cinc punts de marge damunt l’Ametlla de Mar) i s’ha pogut realitzar amb total normalitat fins al final, a diferència de les dues darreres temporades. Tot i això, han estat menys equips els que han disputat la lliga, un total de deu, esperant poder recuperar efectius de cara a properes edicions. Al gener es va disputar la Supercopa Terres de l’Ebre pendent de l’any anterior entre el CD Roquetenc, guanyador de la lliga de la temporada 2019-2020, i el CF Amposta vencedor a la Copa, imposant-se els roquetencs per 3 gols a 1 als ampostins. En la competició domèstica també la victòria va ser per als quatri-barrats que en la darrera jornada es va imposar i es va adjudicar per segon any consecutiu la lliga imposant-se per davant dels de la capital del Montsià. I finalment, el triplet es consumava amb la Copa Terres de l’Ebre que després de superar dos eliminatòries es van enfrontar a un sorprenent Tortosa, que tot i avançar-se al marcador amb gol de Sisco, després veia com els de Roquetes capgiraven el marcador amb el gol de l’empat de Pancràs abans del descans i Nando Crespo als primers compassos de la represa, li donaven la volta al partit. Tot i així, Rogerio restablia l’empat i a la recta final Bonilla centrava des de l’esquerra i Nando a boca de canó feia el 2-3, empatant pràcticament al descompte Sisco des de la frontal de l’àrea. Un gol que portava als penals una final que sentenciaven per 1-3 els de Roquetes que completaven una temporada històrica per als del Baix Ebre.