IniciFutbolFutbol VeteransEl Roquetenc remunta i s'imposa a l'Amposta en la Supercopa de veterans

El Roquetenc remunta i s’imposa a l’Amposta en la Supercopa de veterans

L’Agrupació de Veterans del CD Roquetenc es va imposar per tres gols a un davant l’Agrupació de Veterans del CF Amposta en el partit corresponent a la Supercopa de la lliga de veterans de les Terres de l’Ebre, un partit que es va disputar al municipal de Vinaròs dissabte dia 8 de gener. Era la catorzena edició del torneig que es va iniciar al 2004 i que s’ha disputat ininterrumpudament cada any, fins les dos darreres edicions que no s’han pogut celebrar per motius de la covid-19. Els ampostins buscaven reeditar el títol de la passada edició de la Supercopa del passat mes de setembre del 2018 quan es va imposar a la tanda de penals davant del Vinarós per 5 a 3, després d’haver finalitzat el partit amb empat a un gol.

L’AV del CD Roquetenc, van reeditar el títol de campions de veterans. Foto: Paco Callarisa

La final es va jugar entre el campió de lliga 2019/20 que va ser el conjunt roquetenc i el campió de copa de la mateixa temporada, l’equip ampostí. Els dos equips arribaven a n’aquest partit amb el lideratge provisional de la lliga actual per als de Roquetes, que després de set jornades disputades lidera la taula havent guanyat els set partits disputats fins ara, mentre els blancs-i-negres ocupen la tercera plaça de la categoria amb sis punts menys (15) que els del Baix Ebre havent disputat sis partits on ha sumat cinc victòries i una sola derrota.

Tot i avançar-se en el marcador els ampostins veien com el Roquetenc li aixecava el partit en el tram final. Foto: Paco Callarisa

Un inici de partit molt efectiu va permetre que els dos primers gols arribessen abans dels vint minuts inicials. Colpejaven primer els ampostins amb el gol de Quique Cornejo que els avançava als deu minuts de joc, empatant poc després Moisés quan als disset minuts reestablia la igualtat en un partit molt parell i disputat. Amb l’empat s’arribava al descans i no era fins la recta final quan arran de la sortida d’una falta pràcticament sobre la línia de mitjos els roquetencs penjaven la pilota a l’àrea on Pani amb el cap s’anticipava a la defensa i el porter ampostins per a culminar la remuntada dels de Roquetes. A la desesperada els ampostins s’abocaven buscant el gol de la igualada i això ho van saber aprofitar els roquetencs per muntar un contracop que entre el central Manel i el davanter Bonilla acabaven introduïnt la pilota a l’interior de la porteria dels del Montsià i certificant el títol per primer cop a la història.

Torna la lliga aquest cap de setmana

Si la pandèmia ho permet, aquest proper cap de setmana torna la competició domèstica d’una competició que disputen deu equips enguany per la situació que ha provocat el coronavirus. El Roquetenc lidera la taula amb la totalitat de punts aconseguits en set jornades on s’ha imposat en les set ocasions. Estan emparellats a punts amb la Rapitenca que és segon amb els mateixos 21 punts que disposa el conjunt del Baix Ebre, però amb un partit més de lliga disputat ja que ha perdut un partit. El tercer, amb dos partits pendents de recuperar, és l’Amposta amb 15 punts. L’Alcanar i el Vinarós, són quart i cinqués classificats del grup amb 9 punts, tenint en compte que els canareus només han disputat cinc compromisos de lliga, mentre els vinarossencs han jugat sis enfrontaments.

Un partit marca la propera jornada en que es recuperarà l’activitat de lliga, després de l’aturada per Nadal, amb el derbi entre la Rapitenca i l’Amposta. Partit transcendental per a la lliga entre el segon i el tercer classificats ara mateix. El Roquetenc visita el municipal de la Cala per enfrontar-se a l’Ametlla de Mar; l’Escola Delta de l’Ebre rebrà al Canareu; el Tortosa rebrà al darrer classificat Aldeana, mentre el Vinarós jugarà davant l’Alcanar.