IniciPoliesportiuTaekwondoSet medalles per al TKD Alfaro a l'Open Internacional de la Paz...

Set medalles per al TKD Alfaro a l’Open Internacional de la Paz de taekwondo

Els representants del TKD Alfaro, es van emportar un bon botí de set medalles, 1 d’or, 2 de plata i 4 de bronze, a l’Open Internacional de la Paz de taekwondo, torneig solidari organitzat per la Federación Española de Taekwondo, amb el principal objectiu de recollir fons i ajudar als refugiats ucraïnesos que han hagut d’abandonar el seu país a causa de la guerra.

La competició va comptar amb més de 650 participants, pertanyents a més de 80 clubs, i es va disputar el passat dissabte al Centro de Tecnificación del Pabellón Pedro Ferrandiz d’Alacant. En la categoria Pre-cadet B, -36 quilos, Bàrbara Pujol va aconseguir la medalla d’or, superant en la final a Yaiza Parets (Club Taekwondo Palma).

Guillermo Soriano, va obtenir la medalla de plata en Pre-cadet D, -48 quilos, perdent la final amb Marc Illan (Crazy Jumpers). Tambè medalla de platga per a Sofia Hinojosa, Pre cadet B, -27 quilos, sent superada en la final per Alba Pulgarin (Federació Balear).

Les quatre medalles de bronze van ser per a Rut Sanz en júnior, -55 quilos; Núria Gelabert en cadet, -57 quilos; Genis Fortuny, Pre-cadet B-36, i en Pre-cadet D, -40 quilos, Josep Joan Gil.

Carla Idoia Jornet, va ocupar la quinta posició en Cadet-37, i Erik Estorach, nové en júnior, -63 quilos, després de perdre el primer combat.