IniciConsells esportiusUna vuitantena de participants en l'intercomarcal escolar de bitlles a Tivissa

Una vuitantena de participants en l’intercomarcal escolar de bitlles a Tivissa

Un total de 81 d’esportistes en edat escolar van participar dissabte passat a Tivissa a la trobada intercomarcal de Bitlles dels jocs esportius, organitzada pel Consell Esportiu de Ribera d’Ebre amb la coordinaci贸 general de l’Agrupaci贸 Territorial de Consells Esportius de les Terres de l’Ebre.

La bona dada de participaci贸 constata com les bitlles, un esport tradicional i molt arrelat al territori ebrenc, t茅 una bona acollida als centres escolars, i es continua treballant per mantenir-lo present en el terreny competitiu i de lleure. Al marge de les categories convocades en prebenjam铆, benjam铆, alev铆 i infantil tant en mascul铆 com en femen铆, es va fer tamb茅 una concorreguda tirada de promoci贸 per patufets.

La jornada va comptar amb el suport de l’ajuntament i l’AMPA Marcel路l铆聽Domingo de Tivissa i el Consell Comarcal de Ribera d’Ebre. Els diferents p貌diums van ser els seg眉ents:

PREBENJAM脥 FEMEN脥:

1. Dol莽a Castellv铆 (AFA Escola Asc贸), 2. Carlota Roldan (AMPA Escola Llu铆s Vi帽as), 3. Paula Roldan (AMPA Escola Llu铆s Vi帽as).

PREBENJAM脥 MASCUL脥:

1. Oleguer Ve脿 (Escola de Flix), 2. Biel Cruz (AMPA Escola Llu铆s Vi帽as), 3. Teo Rey (Escola de Flix), 3. Marc Clua (Escola Doctor Ferran-Corbera).

BENJAM脥 FEMEN脥:

1. Anna Masip (AMPA Escola Llu铆s Vi帽as), 2. Laura de la Llave (AMPA I/E 3 d鈥橝bril-M贸ra la Nova), 3. Ingrid Peig (Escola Doctor Ferran-Corbera).

BENJAM脥 MASCUL脥:

1. Jordi Palliso (Escola de Flix), 2. Marc Cruz (AMPA Escola Llu铆s Vi帽as), 3. Aran Gil (AMPA Escola Llu铆s Vi帽as).

ALEV脥 FEMEN脥:

1. Laia Mora (AMPA Escola Llu铆s Vi帽as), 2. Miriam Yakoubi (AMPA Escola Llu铆s Vi帽as), 3. Jana Alt茅s (AMPA Escola Marcel.l铆 Domingo-Tivissa), 3. Berta Gonzalez (Escola de Flix).

ALEV脥MASCUL脥:

1. Joan Bosch (Escola Puig Cavaller-Gandesa), 2. Lucciano Hern谩n (APA Escola El Verger), 3. Carles Castellv铆 (AMPA Escola Llu铆s Vi帽as).

INFANTIL FEMEN脥:

1. Anna Espinosa (Club de Birles Perell贸), 2. Aina Rey (Escola de Flix), 3. Laura Palliso (Escola de Flix), 3. J煤lia Peig (Institut Terra Alta).

INFANTIL MASCUL脥:

1. Aran Lechuga (APA I/E 3 d鈥橝bril-M贸ra la Nova), 2. Joel Horta (Escola de Flix), 3. Ruben Miguel (Escola de Flix).

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introdu茂u el vostre comentari.
Introdu茂u aqu铆 el vostre nom

+ 63 = 72

脷ltimes not铆cies