IniciConsells esportiusUna vuitantena de participants en l'intercomarcal escolar de bitlles a Tivissa

Una vuitantena de participants en l’intercomarcal escolar de bitlles a Tivissa

Un total de 81 d’esportistes en edat escolar van participar dissabte passat a Tivissa a la trobada intercomarcal de Bitlles dels jocs esportius, organitzada pel Consell Esportiu de Ribera d’Ebre amb la coordinació general de l’Agrupació Territorial de Consells Esportius de les Terres de l’Ebre.

La bona dada de participació constata com les bitlles, un esport tradicional i molt arrelat al territori ebrenc, té una bona acollida als centres escolars, i es continua treballant per mantenir-lo present en el terreny competitiu i de lleure. Al marge de les categories convocades en prebenjamí, benjamí, aleví i infantil tant en masculí com en femení, es va fer també una concorreguda tirada de promoció per patufets.

La jornada va comptar amb el suport de l’ajuntament i l’AMPA Marcel·lí Domingo de Tivissa i el Consell Comarcal de Ribera d’Ebre. Els diferents pòdiums van ser els següents:

PREBENJAMÍ FEMENÍ:

1. Dolça Castellví (AFA Escola Ascó), 2. Carlota Roldan (AMPA Escola Lluís Viñas), 3. Paula Roldan (AMPA Escola Lluís Viñas).

PREBENJAMÍ MASCULÍ:

1. Oleguer Veà (Escola de Flix), 2. Biel Cruz (AMPA Escola Lluís Viñas), 3. Teo Rey (Escola de Flix), 3. Marc Clua (Escola Doctor Ferran-Corbera).

BENJAMÍ FEMENÍ:

1. Anna Masip (AMPA Escola Lluís Viñas), 2. Laura de la Llave (AMPA I/E 3 d’Abril-Móra la Nova), 3. Ingrid Peig (Escola Doctor Ferran-Corbera).

BENJAMÍ MASCULÍ:

1. Jordi Palliso (Escola de Flix), 2. Marc Cruz (AMPA Escola Lluís Viñas), 3. Aran Gil (AMPA Escola Lluís Viñas).

ALEVÍ FEMENÍ:

1. Laia Mora (AMPA Escola Lluís Viñas), 2. Miriam Yakoubi (AMPA Escola Lluís Viñas), 3. Jana Altés (AMPA Escola Marcel.lí Domingo-Tivissa), 3. Berta Gonzalez (Escola de Flix).

ALEVÍ MASCULÍ:

1. Joan Bosch (Escola Puig Cavaller-Gandesa), 2. Lucciano Hernán (APA Escola El Verger), 3. Carles Castellví (AMPA Escola Lluís Viñas).

INFANTIL FEMENÍ:

1. Anna Espinosa (Club de Birles Perelló), 2. Aina Rey (Escola de Flix), 3. Laura Palliso (Escola de Flix), 3. Júlia Peig (Institut Terra Alta).

INFANTIL MASCULÍ:

1. Aran Lechuga (APA I/E 3 d’Abril-Móra la Nova), 2. Joel Horta (Escola de Flix), 3. Ruben Miguel (Escola de Flix).

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 21 = 28

Últimes notícies