IniciPoliesportiuAtletismeSexta posició amb tres medalles de Ramon Castells per part de l'ATE...

Sexta posició amb tres medalles de Ramon Castells per part de l’ATE al català sub-12 d’atletisme

Les més joves promeses de l’Atletisme Terres de l’Ebre, van protagonitzar una destacada actuació, al Campionat de Catalunya sub-12, d’atletisme en pista coberta disputant a Sabadell. L’equip tortosí va finalitzar en una meritòria sexta posició, per darrere per aquest ordre de l’Avinent Manresa, CA Vic, AA Pratenc, AA Catalunya, i Cornellà At.

Ramon Castells va ser un dels millors atletes de la competició, aconseguint un doblet, amb la consecució de la medalla de plata en els 60 metres llisos, amb un temps de 8.71, i salt de llargada amb 4,25, millorant en les dos proves la seua marca personal.

També es va penjar la plata, formant part del relleu 4×200 metre llisos masculí, amb Yago Caloto, Jan Lleixà i Roc Valls, parant el crono amb 2.04.87. La medalla d’or va ser per al CA Lloret amb 2:03:62. El relleu femení amb Laura Borrás, Carla Ferrando, Paula Sintorres i Nina Valls, van ocupar la sexta plaça amb 2.09.72.

Per part de la UA Montsià, medalla de bronze de Gerai Fosch, en la prova de salt de perxa amb 1,85, per darrere de Guillem Centelles (Avinent Manresa), 2,25, I Hugo Rejano (UGE Badalona), 2,20.