IniciBàsquetS’imposa la bona defensa del conjunt tortosí

S’imposa la bona defensa del conjunt tortosí

El Davima Cantaires Bàsquet Tortosa ha començat el 2024, amb bon peu i bones sensacions. L’equip tortosí tot i desplaçar-se amb baixes, es va emportar la victòria del pavelló 1er d’Octubre, davant l’Associats Teixidó CB Balaguer, rival directe en la lluita per les posicions de privilegi al grup1 de la Segona Catalana.

El conjunt dirigit per Jordi Adell, va portar sempre la iniciativa en el marcador, i en el primer quart després d’un parcial 0-8, va aconseguir una bona renda, finalitzant 6-18, amb una bona defensa i provocant moltes errades i problemes a l’atac local, i aprofitant l’encert en el llançament amb 4 triples transformats. En el segon quart el joc va entrar en una fase de més igualtat i el CB Balaguer, tot i que va reduir diferències, no va poder consumar la remuntada, arribant-se al descans amb vuit punts de diferència per als tortosins (25-33).

El Cantaires va continuar amb una defensa efectiva, i circulant bé la pilota en atac, sense precipitar-se i esgotant el temps en moltes jugades, deixant en el tercer quart amb només 10 punts al seu rival, i en el quart va rematar la feina i després d’un triple de Roger Pedret, van assolir la màxima renda favorable de 15 punts (35-50). El Balaguer ho va continuar intentant, però només va poder reduir diferències, encara que sense opció de capgirar el marcador. A l’equip tortosí va destacar el treball en equip, per sumar una meritòria i important victòria.

El pròxim dissabte disputaran la tretzena jornada, rebent a les 17:45 hores al Pare Manyanet de Reus.

TEIXIÓ ASSOCIATS CB BALAGUER, 47 (25)
DAVIMA CANTAIRES CB TORTOSA, 56 (33)

Teixidó Associats CB Balaguer: Farran (2), Castillo (3), Edgar Sánchez (11), Rubies (12), Colea (4) -cinc inicial- Gerard Garcia (1), Blanch (2), Escoda, Pedra (3), Bernat (9), Molina. 164 faltes personals, eliminat Colea (36′). Cinc triples. 6/11 tirs lliures.

Davima Cantaires Bàsquet Tortosa: Pau Martín (7), Montesó (19), Mascarell, Espinós (11), Roger Pruñonosa (4) -cinc inicial- Roger Pedret (9), Pol Galiana (6). 17 faltes personals. Vuit triples. 6/13 tirs lliures.

Àrbitres: Xavier Gusta i Daniel Calvo.

Parcials: 6-18; 19-15; 10-12; 12-11.

Podeu veure la classificació de 2a catalana (fase prèvia g.1), després de dotzena jornada, clicant la imatge adjunta: