IniciFutbol3a divisióSis minuts de desconnexió condemnen a la Rapitenca a encaixar la primera...

Sis minuts de desconnexió condemnen a la Rapitenca a encaixar la primera derrota de la temporada

La Rapitenca ha competit a bon nivell, però ha representat una pesada llosa els sis minuts que ha tingut de desconnexió, aprofitats pel San Cristóbal, per aconseguir una bona renda, reduint molt les opcions de puntuar dels rapitencs.

El partit ha començat amb bones perspectives per a l’equip dirigit per Albert “Beto” Company, que presentava com a principal novetat, la inclusió de Joan Sancho en l’equip inicial. En el primer minut ja han protagonitzat dues arribades amb cert perill, la més clara una acció d’Edgar, que no arriba a controlar bé una pilota davant del porter Varo.

Els locals amb el vent a favor i més adaptats a les reduïdes dimensions del terreny de joc, han reaccionat, passant a dominar i arribant amb més assiduïtat a l’àrea rival. Al minut 11, Sebas amb una bona intervenció, evitava el gol de Tom, el més incisiu dels locals, que per la banda esquerra portaven bastant perill. La Rapitenca es defensava amb ordre, i al minut 21, s’ha avançat en el marcador, amb una excel·lent jugada portada per Àlex Samper, culminada per Guillem Martínez, per sumar el seu tercer gol en el compte particular d’aquest inici de temporada.

Els rapitencs responien amb seguretat a la reacció del conjunt egarenc, però al minut 30 ha començat el seu curt període de desconnexió, aprofitat pels locals, per remuntar i agafar una bona renda en tan sols sis minuts. En un minut la defensa rapitenca ha comés dues errades, i Tom no ha perdonat, aconseguint superar en les dues ocasions al porter Sebas. Sense gaire temps per intentar la reacció, Aleix Cuenca ha comés un clar penal, que Kevin ha transformat en el tercer gol. Aquestes desafortunades accions han deixat tocats als jugadors rapitencs, que han marxat als vestidors sense haver pogut reaccionar.

Ho han intentat a la segona part, amb més possessió de pilota, davant un conjunt local que ha buscat sentenciar a la contra, encara que en el primer tram del segon període, gairebé no s’han produït situacions de perill, a cap de les dues àrees. La insistència dels rapitencs ha tingut el seu premi, quan Yatma ha rematat a la sortida d’un córner executat per Peke, aconseguint el segon gol. Encara restaven 20 minuts i l’afegit i els rapitencs han buscat el gol de l’empat. Albert Company ha proposat més capacitat ofensiva més en els últims minuts amb l’entrada d’Agus, i en un altre córner llançat per Peke, els rapitencs han pogut empatar amb un remat d’Edgar, que ha trobat la bona resposta del porter Varo. Els locals també han tingut la seua opció en un remat perillós d’Abde, però ja no s’han produït més incidències i la Rapitenca ha patit la primera derrota de la temporada.

CP SAN CRISTÓBAL, 3
UE RAPITENCA, 2

CP San Cristóbal: Varo, Òscar Sierra, Ricki (Ion Vázquez, 80′), Max, Guillem, Yeray, Cantí (Jordi Ranera, 72′),Tom (Sanku, 89′), Kevin (Abde, 80′), Montoro, Cucu.

UE Rapitenca: Sebas, Eric, Andy, Pachu (Yatma, 66′), Edgar, Omar, Joan Sancho (Àlex Forés, 52′), Aleix Cuenca, Àlex Samper (Peke, 66′), Guillem Martínez, Panadés (Agus, 84′).

Gols: 0-1, Guillem Martínez (21′); 1-1, Tom (30′); 2-1, Tom (31′); 3-1, Kevin (p) (36′); 3-2, Yatma (69′).

Àrbitre: Marcos Fernández Quintero, assistit a les bandes per Andrea Salvador Sánchez i Marcos Molina Martínez tots tres del comitè tècnic arbitral de Barcelona. Ha mostrat targeta groga als locals Cantí (6′) i Òscar Sierra (76′), i al visitant Joan Sancho (26′).

Podeu veure la taula classificatòria del grup 5è de tercera RFEF després de la segona jornada de lliga, clicant sobre la imatge inferior: