IniciHandbolContundent derrota de l'Handbol Amposta en el primer duel de lliga a...

Contundent derrota de l’Handbol Amposta en el primer duel de lliga a València

No ha estat un bon inici de lliga per a l’Handbol Amposta, que en la primera jornada de la Divisió d’Honor de Plata femenina, en el desplaçament a València, ha patit una contundent derrota al pavelló poliesportiu de Marni.

L’equip ampostí, que arribava amb les importants baixes de Joana Rieres i Marina Gasca, ha anat sempre a remolc en el joc i el marcador, d’un conjunt valencià més rodat, que ha portat la iniciativa, col·lapsant la seua defensa a l’atac rival, mentre en l’aspecte ofensiu les seues recuperacions de pilota i ràpides transicions, han creat molts problemes al conjunt dirigit per Marc Fornós, que al minut 19, amb un desavantatge de 7 gols (13-6), ha demanat temps mort, per intentar trencar la bona dinàmica de joc del seu rival, i buscar un revulsiu per a les seues jugadores. La mesura no ha sorgit gaire efecte, i les diferències s’han anat incrementant, fins a superar el Levante la renda favorable que ha arribat als 10 gols (16-6), al minut 22, que s’ha mantingut fins al descans, amb l’agreujant que l’equip ampostí ha començat el segon període en clara inferioritat després d’haver patit dues exclusions en els darrers instants abans de finalitzar el primer temps.

La situació no ha millorat per a l’Handbol Amposta, que ho ha intentat, però sense poder rebaixar la desavantatge, que en aquest segon període, ha oscil·lat entre els 10 i 12 gols fins al minut 18, quan les diferències s’han incrementat, encaixant en cinc minuts un parcial de 5-1, per arribar a la màxima diferència del partit favorable a les locals de 16 gols (32-16), a quatre minuts per a un final que ha estat de tràmit, amb un conjunt ampostí que encara no ha pogut agafar el ritme necessari de la competició.

LEVANTE UDBM MARNI, 33 (19)
CH AMPOSTA, 18 (9)

Levante UDBM Marni: Requena i Farcas, Maria Pérez (2), Andreu (2), López de Cuellar (4), López Orellana (3), Zanon (1), Esteve, Madrigal (2), Ballesteros (1), Muñoz (4), Daniela Garcia (7), Balaguer, Rubio (3), Herraez (4), Maestre.
CH Amposta: Laia Ferré i Moruz, Vila, Haro, Juncosa (5), Pujol (1), Domingo (3), Núria Ventura, Pagà (3), Fauchereau, Sáez, Tortajada (4), Maria Ventura (2).
Àrbitres: Jorge Batanero i Marcos Domínguez (Andalusia). Van excloure per part local a Daniela Garcia i Rubio, i per les visitants a Juncosa, Pagà i Tortajada.
Parcials: 4-1 (5′), 6-3 (10′), 9-5 (15′), 14-6 (20′), 17-8 (25′), 19-9 (descans); 22-10 (35′), 23-12 (40′), 24-13 (45′), 29-15 (50′), 31-16 (55′), 33-18 (final).

Podeu veure la taula classificatòria de la Divisió d’Honor Plata al seu grup C de competició, quan s’ha disputat la primera jornada de lliga, clicant a la imatge inferior: