IniciPoliesportiuTirSònia Franquet catorzena a la Copa del Món de Precisió-Perú 2023

Sònia Franquet catorzena a la Copa del Món de Precisió-Perú 2023

Sònia Franquet va finalitzar en catorzena posició, en la modalitat de 10 metres de pistola d’aire comprimit, representant la selecció espanyola a la Copa del Món de Precisió-Perú 2023 de pistola i rifle, organitzada per la Federació Esportiva Nacional de Tir Peruana i que desenvoluparà al ‘Polígon de la Base Aèria FAP – Las Palmas’ del 12 al 20 d’abril.

Un esdeveniment que compta amb la presència de 45 països i les competències de gairebé 400 tiradors. La tiradora d’Ascó es va quedar a tres punts de Yaxi Lin, que en octava posició, va ser l’última de les tiradores que es van classificar, per a la lluita per les medalles. Les tiradores xineses van tornar a demostrar el seu gran potencial, situant quatre dels seus representants entre les vuit primeres.

En primera posició va acabar Klaudia Bres de Polònia, amb 579 punts. Sonia Franquet va començar per sota de les seves possibilitats en la primera fase de la seva actuació, per millorar a la recta final de la seva actuació, sumant a les sis sèries un total de 568 punts (94-94-93-95-97-95). La medalla d’or va ser per a la tiradora xinesa, Ranxin Jiang, que va derrotar a la final Klaudia Bres, que es va penjar la plata, mentre la seva companya de selecció Nan Zhao, es va penjar la medalla de bronze.