IniciPoliesportiuTirSònia Franquet, dissetena en la prova de pistola de 10 metres al...

Sònia Franquet, dissetena en la prova de pistola de 10 metres al Campionat d’Europa de tir

Sònia Franquet va ocupar la dissetena posició en la prova de precisió de pistola d’aire  comprimit de 10 metres, al Campionat d’Europa de tir olímpic, que es disputa del 18 al 27 de març, al pavelló multiús Viginskipet (vaixell noruec), de la ciutat noruega. La tiradora asconenca va ser la més destacada de la selecció espanyola amb un registre de 570 (96-97-94-93-94-96), prop de l’alemanya Teresa Walther, que en vuitena posició va tancar el llistat de les vuit classificades per la lluita al podi.

La valenciana Teresa Irlanda Mira-Percebal es va classificar en trenta-tresena posició amb 5674 (92-95-96-94-93-94) i l’andalusa Mercedes Soto, la quaranta-tresena amb 560 (96-91-91-95-93-94).

Sònia Franquet afronta el seu segon compromís aquest dissabte, formant parella amb el jove tirador gallec Martin Freije, en la competició de pistola mixta que compta amb la participació de 35 equips. Aquesta serà la segona prova que Franquet i Freije prenen part en una competició internacional, després de la seua primera experiència en la Copa del Món a El Cairo. Freire s’ha estrenat aquesta temporada en la categoria sènior, després de convertir-se en una de les més fermes promeses del tir estatal espanyol, proclamant-se subcampió del Món junior.