IniciPoliesportiuRemSuspès l'Europeu de Rem Júnior de Belgrad a conseqüència del Covid-19

Suspès l’Europeu de Rem Júnior de Belgrad a conseqüència del Covid-19

La Federació Internacional de Rem (FISA), després de notificar la suspensió de totes les competicions internacionals de març i abril, s’ha estès la mesura al mes de maig. La situació ha vingut provocada pel Coronavirus, i les mesures s’han pres amb l’objectiu de preservar la salut i seguretat dels participants, inclòs el públic en general.

Aquests factors també han propiciat que la Junta Europea de Rem, FISA i la Federació de Rem de Sèrbia, hagen pres la decisió de cancel·lar el Campionat d’Europa júnior, que s’havia de disputar els pròxims 30 i 31 de maig a Belgrad, intentant buscar altres dates per a la seua celebració.

La Federació Espanyola preparava la selecció que havia de representar-la en aquesta competició, i després de la concentració efectuada, després de la disputa l’Open de Primavera de Banyoles, prova d’accés a la selecció, prevista per a l’11 de març, havien de confeccionar la llista de convocats, que del 3 al 13 d’abril havien d’efectuar una concentració a Laias (Orense), per preparar el Campionat d’Europa. La suspensió de les regates de Banyoles, van impedir la confecció de les llistes de la selecció hispana en les seues diferents categories.

Després de les últimes proves d’ergòmetre o per haver acudit de manera assídua a les últimes concentracions, incloent-hi l’última a la fi de 2019 a la Cartuja de Sevilla, comptaven amb possibilitats d’estar a la llista de la selecció dels representants de Club Nàutic Amposta, Joan Bel, Aaron Cano i Eros Vilar, i per part del Club de Rem Tortosa, Adela Romero i Eric Pastor. Ara hauran d’esperar novetats per part de la Federació Espanyola després de la suspensió de totes les competicions i concentracions fins a nova ordre.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

53 + = 56

Últimes notícies