IniciAtletismeCurses de MuntanyaSuspesa l'edició del 2023 del KM Vertical de Roquetes

Suspesa l’edició del 2023 del KM Vertical de Roquetes

Després de 12 edicions, de l’any 2010 al 2022, la junta directiva del Trail Roquetes, entitat organitzadora de la prova, ha decidit la suspensió de l’edició del KMV Roquetes de 2023.
La prova, primer Campionat de Catalunya de Verticals i en diverses ocasions cursa de la Copa de Curses Verticals de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya o de la Federación Española de Deportes de Montaña i Escalada, no es realitzarà aquest setembre com en principi estava previst, derivat de les incompatibilitats que els membres de l’organització amb més dedicació tenen a nivell laboral i personal.

En contacte amb la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya, aquesta cercarà la millor solució possible, per al Campionat de la Copa, malgrat el poc temps disponible.
El KMV Roquetes era la tercera prevista al calendari, prevista el 10 de setembre, després de la X Vertical Sobrepuny de l’Associació de Muntanyers Berguedans, disputada el passat 15 d’abril, i Casamanya Extrem Vertical Race dels Estripagecs Mountain Events del 10 de juny. La competició, pendent de la substitució de la prova de Roquetes, finalitzarà el 15 d’octubre amb la Vertikalm Geca-Lletissonada.

Els organitzadors han volgut agrair “el suport de tants voluntaris, col·laboradors, entitats, organismes, i corredors i corredores, havent fet d’un somni, una realitat que ha durat més d’una dècada”.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 40 = 47

Últimes notícies