IniciFutbol3a divisióTampoc la Rapitenca pot trencar l'excel·lent ratxa del líder (1-0)

Tampoc la Rapitenca pot trencar l’excel·lent ratxa del líder (1-0)

La celebració al final del partit per part dels jugadors locals i els seus aficionats, eren una mostra evident, de les dificultats que ha tingut l’Europa per poder superar a la Rapitenca.

El líder sumava la seua octava victòria, i manté l’excel·lent ratxa amb tots els partits disputats fins ara finalitzats amb la consecució dels tres punts. Un solitari gol d’Adri Gené, el quint en el seu compte particular, el situa com al jugador més efectiu del grup, i permet al seu equip resoldre un complicat compromís.

En aquesta ocasió l’Europa s’ha trobat un rival consistent. Els rapitencs ben posicionats i amb el bon treball de Pachu i Peke, mentre han tingut les forces intactes, han competit a molt bon nivell, mantenint opcions de puntuar fins als últims instants.

El partit ha començat bastant igualat, amb una mica més de possessió per part de l’equip escapulat, fins que al minut 12, han aprofitat la primera ocasió de perill per avançar-se al marcador. Víctor Aliaga amb una bona acció per banda dreta, ha assistit a Adri Gené, que  ha superat al porter Dan amb un bon remat, en una de les úniques jugades, on als defenses de la Rapitenca els ha faltat contundència.

Els rapitencs han acusat en els següents minuts, haver encaixat el gol, però s’han refet, i el joc ha continuat sense un clar dominador i amb poques ocasions clares de perill fins a arribar al descans.

Poc ha canviat la dinàmica del joc a la segona part. La Rapitenca ha intentat reaccionar amb poca profunditat, combinant bé fins a tres quarts del terreny de joc, però sense encert en la recerca dels seus referents atacants. Omar al minut 58, ha perdut una bona oportunitat en una acció, on la pilota se li ha quedat enrere quan hagués pogut trobar-se tot sol davant Marc Vito.

Tampoc l’equip local ha creat excessiu perill. Les situacions més destacades han estat un remat de Sergi Pastells, que aturava sense problemes Dan, i una xilena de Kilian a refús del porter rapitenc, que ha resol la defensa.

La Rapitenca no arribava amb gaire perill a l’àrea local, però tampoc l’Europa podia sentenciar, i en el tram final, Albert Company ha arriscat més, efectuant tres canvis per rellevar a jugadors que havien fet un gran esforç. Els rapitencs en els últims instants ho han intentat, disposant dels dos únics córners del partit, però l’Europa amb jugadors molt experimentats han sabut mantenir la mínima, però valuosa renda que portaven.

CE EUROPA, 1
UE RAPITENCA, 0

CE Europa: Marc Vito, Sergi Pastells, Mario, Cano, Campeny, Galeano (Pol Aldabó, 17), Pau López, Castell, Adri Gené (Oriol Molins, 68), Kilian (Joel Arimany, 87′), Víctor Aliaga (Pol Morlans, 87′).
UE Rapitenca: Dan, Eric (Cesc, 74′), Andy, Pachu (Agus, 85′), Àlex Forés (Àlex Samper, 85′), Edgar Samper, Peke (Marc Vadillo, 85′), Omar, Aleix Cuenca, Guillem Martínez, Panadés.
Àrbitre: Sergi Manuel Rimbau Guillaumes, assistit a les bandes per Efrain Molina López i Sergi Bas Muñoz, del comitè tècnic arbitral de Girona. Targeta groga per part local a Kilian, i per la Rapitenca a Peke, Eric i Cesc.
Gol: 1-0, Adri Gené (12′).

Podeu veure la taula classificatòria del grup 5è de tercera RFEF després de la vuitena jornada de lliga, clicant sobre la imatge inferior: