IniciFutbol3ª CatalanaTarda de comiats en la golejada d'un Roquetenc que finalitza quart classificat...

Tarda de comiats en la golejada d’un Roquetenc que finalitza quart classificat (5-0)

Dissabte va ser una tarda al municipal de Roquetes on les emocions van estar a flor de pell, en un partit que a més va servir per golejar al Benissanet per 5-0 tancant una magnífica temporada dels roig-i-grocs, on han acabat sent la defensa menys golejada de la categoria amb 20 gols en 30 partits, el que suposa una mitjana de 0,6 per partit. Només havent cedit dues derrotes a casa per la mínima davant el campió Jesús Catalònia (0-1) en el partit inaugural de lliga i davant la Cava (1-2) i caent a domicili a la Santa Creu de Jesús per 2-0 i a Santa Bàrbara per dos gols a un. La resta, ha estat impecable la trajectòria dels de Carlos Gilabert que han fet una temporada rodona en una campanya ha estat complicada i que va obligar als roquetencs a jugar pràcticament tota la primera volta lluny del seu municipal jugant nou partits fora de casa (un van tenir que jugar a l’exili al camp de la Unió davant el Jesús i Maria) sumant 7 empats durant el campionat. Els dinou partits restants han estat victòries per al CD Roquetenc.

Campanya excel·lent dels homes de Carlos Gilabert que han tancat el campionat en quarta posició de la taula. Foto: CD Roquetenc

Del partit, poc a explicar després que al primer minut una rematada que li sortia mossegada a Morales tenia la complicitat de Gallego que no encertava en el rebuitg de l’esfèric i s’acabava introduïnt l’esfèric dins la seva pròpia porteria. Poc més tard, era Joel Forné (que vivia un dia especial per disputar els seus darrers minuts oficials amb la samarreta del Roquetenc) qui encertava en la rematada que es convertia en el 2-0 als dotze minuts de confrontació. El partit estava completament controlat pels de Gilabert tot i que el ritme de joc era molt lent, degut a la forta calor que regnava al municipal de Roquetes, que va fer que al descans s’arribés amb aquest marcador favorable als locals.

Després del pas per vestidors els roquetencs sortien amb la intenció de decidir el partit i Roger Miralles en un dels primers atacs de la segona meitat transformava el 3-0 que ja posava coll avall la confrontació. Morales marcava el quart als dinou minuts i es donava pas a un reguitzell d’ocasions que al tram final Joel Roig aprofitava una d’aquestes oportunitats per a arrodonir la golejada i tancar la ‘maneta’ que li endossaven a un conjunt que ha estat tota la temporada debililitat per les baixes.

Va ser un partit que vam afrontar sense cap tipus de pressió, sabent que la permanència estava assegurada i que vam encarar amb els efectius justos per enèssima vegada durant aquest campionat” ens comentava el tècnic del Benissanet Ramon Grau que ens afegia que “ràpidament al primer minut ja vam encaixar el primer gol i abans dels deu minuts rebíem el segon, un fet que va evidenciar la falta de tensió que teníem en aquest partit“. “Al descans vaig comentar-los-hi als meus jugadors d’intentar acabar bé la temporada i vam mirar d’avançar les línies per a pressionar-los més amunt, però ràpidament ens trencaven aquest dispositiu amb el tercer que ja matava el partit” ens apuntava Grau que tancava dient que “ha estat una temporada dura, però que finalment hem aconseguit l’objectiu de salvar-nos i ara de cara al proper exercici intentarem fer una plantilla més competitiva per a tornar a donar guerra” sentenciava l’entrenador riberenc.

Comiat a tres puntals més el tècnic

Joel, Valls i David Vilanova en el moment del seu comiat del Roquetenc. Foto: CD Roquetenc

Després del partit es va donar lloc a uns actes per a acomiadar a tres jugadors que han estat referents al CD Roquetenc i que han decidit per diferents motius ‘penjar’ les botes aquesta temporada. Aquests van ser Joel Forné, David Vilanova i el capità Jordi Valls. En el cas d’aquest últim després de portar tretze temporades de forma ininterrumpuda al club on es va formar debutant el 6 de desembre del 2009 amb el primer equip, quan militava a la territorial preferent, al camp del Sant Ildefons. Ha disputat 188 partits en els quals ha jugat 11.244 minuts amb la camiseta quatribarrada. Tot un referent, que per les lesions i incompatibilitat laboral li han impedit en les darreres temporades tenir més continuïtat.

I també va ser el comiat de David Vilanova, que penja les botes, per a convertir-se probablement en el nou tècnic de la Sénia a segona catalana on es trobarà amb el fins ara míster al CD Roquetenc, Carlos Gilabert, una altre emblema al club de Roquetes que després d’aquesta gran temporada a l’entitat no ha passat desapercebut i el Camarles s’ha fet amb els seus serveis de cara al proper exercici.

Jordi Valls s’acomiada del Roquetenc després de 13 temporades al club. Foto: CD Roquetenc

Podeu veure la classificació definitiva de la tercera catalana al grup 1 clicant la imatge inferior: