IniciFutbol salaTaules en el duel d'aspirants a la promoció d'ascens

Taules en el duel d’aspirants a la promoció d’ascens

Les espases es mantenen en alt, entre el segon i el tercer classificat de la lliga després de signar unes taules que no afavorien a cap dels dos conjunts en la lluita per la part capdavantera de la taula, on amb aquest resultat sortia més reforçat el líder del grup, el CIPTE Alcanar, després de disputar el seu compromís a Capçanes imposant-se per 3 gols a 6. Ara, quan resten tan sols sis jornades per tancar la lliga regular, els del Montsià compten amb cinc punts respecte als tortosins (que li falta acabar els nou segons restants a Móra la Nova en un partit que estava al moment de la suspensió per aldarulls) i set punts als bateans, amb els mateixos partits disputats.

El partit va respondre a les expectatives i el CFS Tortosa després de capgirar el marcador no podia mantenir l’avantatge assolit a la primera meitat que es tancava amb un incert empat a dos gols. Resultat que ja seria definitiu i que els dóna als de la capital del Baix Ebre el factor del coeficient particular a favor seu en cas d’empat a punts a final de lliga.

El respecte mutu que es tenien els dos equips es va posar de manifest, tot i arrencar el partit amb el gol que avançava al marcador als terraltins quan encara no s’havia disputat un minut de joc, arran d’una passada mil·limètrica d’Adrian cap a la desmarcada de Jan que guanya l’esquena a la defensa tortosina i anotava el primer gol del partit. Semblava que a partir d’aquest moment el duel podia adquirir una dinàmica completament diferent. Però, la reacció del Tortosa no es feia esperar posant setge als dominis de Casadó que va treure el seu particular llibre d’aturades de tots els colors per a mantenir-se incommensurable sota pals. Estes situacions donaven pas a la sortida des de la cantonada, en jugada assajada, que Andrei rebia a tres quarts de camp i etzibava un obús molt potent que entrava pel mateix escaire de la porta visitant retornant les taules a l’electrònic. Amb l’1 a 1 al marcador, semblava reaccionar el conjunt visitant que tenia en accions de Valimaña i en accions de mà a mà amb el porter a càrrec de Nil i Jan. Però, en un atac visitant la pilota rebotada per la defensa local, li caia a Andrei que es quedava despenjat de l’acció i li permetia encarar a Casadó anotant el gol que capgirava el resultat. Malgrat tot, els d’Antonio Blas reaccionaven immediatament i tan sols un minut després li tornaven la moneda als locals, amb una rematada potent de Nil que situava les taules amb les quals s’arribava al descans.

El guió es repetia i era molt similar al que havia passat durant els primers vint minuts i amb dos protagonistes d’excepció: els porters que es van encarregar d’aturar-ho tot. Els primers deu minuts de la represa, el conjunt local va prémer l’accelerador i posava setge als dominis d’Alanyà que amb una actuació impecable no permetia als tortosins tornar-se a posar per davant al resultat. A més, estavellaven una rematada al travesser. En la recta final, l’emoció va anar en augment i qui collava en este cas era el conjunt de la Terra Alta, qui conscient que no li valia l’empat, va generar diverses accions clares davant la bona actuació de Pepon i a més van disposar de dos accions a pilota aturada dins de l’últim minut de la confrontació que no podien transformar.

CE FUTSAL TORTOSA, 2
FS BATEA HOSTAL DE L’ANTON, 2

CE Futsal Tortosa: Sierra, Robert, Bullón, Amine, David. També van jugar: Platero, Pepon (ps), Gonza, Miki, Soufyane, David López, Andrei.

FS Batea Hostal de l’Anton: Gerard Casadó, Jordi Piña, Adrian, Nil, Jan. També van jugar: Marcel, Gerard Alaña (ps), Raúl, Enric, Jordi Rius.

Àrbitre: Josep Maria Folch Bellmunt de la delegació arbitral de Tarragona amb la jutge assistent Alexia Ferrando Copovi del comitè tècnic de les Terres de l’Ebre. Targetes per a Gonza (26′) dels tortosins i per a Jordi Rius (30′) dels bateans.

Gols: 0-1, Jan (1′); 1-1, Andrei (7′); 2-1, Andrei (16′); 2-2, Nil (17′).

La classificació al subgrup 6B de la primera divisió provincial de futbol sala, després de disputar-se setzena jornada, queda com podeu veure a la imatge inferior: