IniciFutbol salaTaules en un partit vibrant entre el CFS Rapitenc i l'Alforja 'B'...

Taules en un partit vibrant entre el CFS Rapitenc i l’Alforja ‘B’ (3-3)

Trepidant partit entre el CFS Rapitenc i el Tecnovit Alforja ‘B’, en un partit emocionant fins al darrer suspir que va acabar amb taules entre dos rivals directes per eludir el descens de categoria.

El partit va arrencar amb reserves defensives dels dos conjunts, sabedors de la importància que tenien els tres punts en disputa, sobretot per als nois de Francesc Calduch que es troben actualment ocupant una de les places de descens directe cap a la segona divisió. Els rapitencs de mica en mica es van anar estirant i trobaven el premi a l’ímpetu amb la primera arribada clara de gol, en una acció on el pivot dels del Montsià Tahar lluitava amb el porter Joel una pilota penjada a dins l’àrea visitant i li quedava la pilota franca per a marcar a porta buida. Tot i això, la reacció visitant feia tancar als rapitencs a camp propi buscant la contra i amb un joc dinàmic disposaven d’opcions per a arribar a empatar, fins que una acció desafortunada Cruelles en l’intent de refús defensiu s’enviava la pilota al fons de la xarxa pel mateix escaire (14′). El gol va descol·locar als del Montsià, però es van refer i en un contracop Cristian Reverté tornava a donar avantatge al marcador als rapitencs a l’últim minut del primer temps. Però sense temps d’assaborir el gol Augustench restablia la igualtat (19′) deixant el duel equilibrat en marxar als vestidors.

A la represa, va oferir un inici frenètic tornant-se a avançar els visitants als dos minuts en una acció de Feliu (22′), tot i que els rapitencs responien d’immediat en una rematada a la mitja volta de Tahar que connectava una rematada inapelable ajustada al pal que situava el 3-3 (24′). A partir d’aquí i fins al final del duel se succeien les ocasions per als dos equips que tenien els rapitencs en una rematada de Llorca que refusava el pal de la porta visitant l’acció per a marcar el quart, mentre en la darrera jugada del partit el porter Ferran salvava el punt en una acció on desbordaven per la dreta de l’atac i connectaven una potent rematada que el porter desviava a boca de canó. En resum, empat que feia justícia als mèrits de tots dos conjunts que segueixen lluitant per sortir de la part compromesa del grup, amb els tarragonins cinqués per la cua amb 12 punts i els rapitencs (que trencaven un seguit de quatre jornades consecutives perdent) avantpenúltims, ocupant plaça de descens amb 7 punts, els mateixos que té el Flix que el superen a la classificació.

Teniu la classificació del grup sisè de Tarragona de 1a divisió catalana després de dotze jornades de lliga, clicant sobre la imatge inferior:

La propera jornada:

El del Montsià jugaran de nou a casa en el partit que tancarà la primera volta del campionat de lliga la pista del segon classificat, la Pobla de Mafumet, en un duel molt complicat. Els grana, que estan separats a sis punts del líder el CFS Roquetes després d’encaixar la primera derrota de la temporada aquest cap de setmana, del cinc partits disputats a casa en aquesta primera volta tan sols n’han perdut un (contra el Riudecanyes que es va imposar 0-3) i ha cedit un empat (davant el líder Roquetes en un partit on van poder salvar un punt a darrera hora després d’empatar a 3 gols). Tot i això, en la passada jornada veien trencada el seguit de set compromisos imbatut -després de 5 victòries i 2 empats- a la pista d’un rival directe com el Morell (4-2). Tot i això, els mariners han de buscar trencar la dinàmica negativa de nou partits consecutius sense guanyar on han sumat 3 punts de 27. El duel s’iniciarà a partir de les nou i vint del vespre de divendres, permutant el calendari perquè no tenien pavelló per a disputar el partit els poblencs.