IniciHandbolSituació crítica per a l'Amposta-Lagrama (21-26)

Situació crítica per a l’Amposta-Lagrama (21-26)

En el partit pendent de la tretzena jornada amb el Joventut Mataró, pitjor no podia començar l’Amposta-Lagrama, sense gaire inspiració ofensiva, obligant ja al minut 4 amb 0-3 ha demanar el primer temps mort al tècnic Mateu Castellà. Amb 3-7 tot i l’exclusió de Zoe Turnes va reaccionar l’equip ampostí amb un parcial 3-0, i el partit va entrar en una fase de més igualtat, amb avantatges visitants que van anar oscil·lant entre un i dos gols, arribant se al descans amb tot per decidir i una mínima renda favorable al conjunt del Maresme d’11-12.

Es va mantenir la igualtat a la segona part, però l’equip ampostí trobant moltes dificultats per superar la defensa 6-0 del seu rival.

Amb 16-19 Mateu Castellà ha demanat temps mort per intentar la reacció de les seues jugadores. La situació no va canviar, va continuar el col·lapse en atac i les diferències van augmentar fins als sis gols 17-23. Les diferències es van mantenir, i la defensa ampostina sempre va tenir problemes per aturar les accions de l’experimentada Ona Muñoz, una de les màximes realitzadores del grup, mentre per les locals, tan sols ha tingut la rèplica de l’argentina Zoe Turnes.

CH AMPOSTA-LAGRAMA, 21 (11)
HAPO JOVENTUT MATARÓ, 26 (12)

CH AMPOSTA-LAGRAMA: Ailin López, Lluna González, Bertomeu, Sara Alonso (1) , Gemma Galvez (3), Turnes (9), Yélamo, Maite Rodriguez, Pagá (3), Guerrero, Prado, Ferré, Royo, Sáez, Viñas (4), Laia Hernandez (1).
HAPO JOVENTUT MATARÓ: Benktib, Ona Muñoz (10), Nahia López (1), Verdugo (1), Poo (3), María Muñoz (5), Julia Pérez, León, Forné (5), Salazar, Agullo, Busca (1).
ÀRBITRES: Pau Robert Sánchez Bordeta i Pere Veciana Hernández. Van excloure per part local a Turnes, Sara Alonso (2), i per les visitants a Poo (2), Ona Muñoz, Forné, María Muñoz.
PARCIALS: 0-3 (5′), 2-5 (10′), 4-7 (15′), 7-8 (20′), 8-10 (25′), 11-12 (descans), 12-13 (35′), 15-17 (40′), 17-19 (45′), 17-22 (50′), 19-25 (55′), 21-26 (final).

Podeu veure la taula classificatòria de la Divisió d’Honor Plata al seu grup C de competició, després de la jornada de recuperació, clicant a la imatge inferior:

La propera jornada:

Aquest dissabte a les 19:00 hores l’equip ampostí rebrà al potent conjunt del Balonmano Castellón.