IniciAtletismeCurses de MuntanyaThaïs Pentinat i Helena Balagué al podi sènior femení de la Hivernal...

Thaïs Pentinat i Helena Balagué al podi sènior femení de la Hivernal de Campdevànol

L’associació Esportiva Sant Grau va organitzar la dècima edició de l’Hivernal de Campdevànol, amb sortida des de la mateixa població, per efectuar un recorregut per la serralada de Montgrony, per sobre i per sota, amb La Covil de 2001 metres com a punt culminant.

La Covil, l’església de Sant Pere D’Aüira o el Pla de la Pruners, van ser testimonis de la atractiva cursa, amb magnífics cims, preciosos corriols i frondosos boscos, amb tres opcions per als participants, la prova llarga de 27 km amb un desnivell positiu de 1900 metres, la curta de 14 km amb un desnivell positiu de 700, i la caminada no competitiva.

Thaïs Pentinat i Helena Balagué van tenir un destacat protagonisme en la cursa llarga, en la que van prendre part 147 participants, pujant la podi juntament amb l’atleta de Palafrugell Jennifer Arasil, primera femenina amb un temps de 3:32’43”. En quart lloc femení i segona sènior va entrar Thais Pentinat (AE Extrem Team Tivissa), amb 3:57’39”, i en quinta posició i tercera sénior, l’atleta de Batea, Helena Balagué amb un temps de 4:04’41”.

La pluja va fer acte de presència, i el terreny amb molt de fang tenia menys adherència, representant una dificultat afegida per als participants, juntament amb la boira i neu en el cim.