IniciFutbol salaTot i els quatre gols de Jordi Garcia no eviten la segona...

Tot i els quatre gols de Jordi Garcia no eviten la segona derrota consecutiva de l’AES la Sénia

Segona derrota consecutiva de l’AES la Sénia, la primera fora de casa, la que va patir a la pista del Sicoris que s’imposava per 8 gols a 4.

La data en què es disputava el partit, coincidint amb el pont per la Castanyada i el desplaçament a Lleida, van ser dos factors que condicionaven al conjunt de Pau Garcia que presentava nombroses baixes d’entrada per a disputar aquest encontre. El duel va arrencar ficant-se-li coll amunt al conjunt del Montsià que veia com el Sicoris adquiria un avantatge al marcador de 6-3 en arribar al temps de descans. L’inici de partit, tot i les nombroses baixes importants que acumulaven els seniencs, va tenir un ritme trepidant amb intercanvi de cops i arribades alternes a ambdues porteries. El ‘pitxixi’ Jordi podia respondre d’immediat als dos avantatges locals que s’avançaven amb gol de Boymy als cinc minuts. La rèplica visitant no es feia d’esperar i Jordi Garcia reestablia la igualtat al minut següent. Tornava a avançar-se el conjunt local als vuit minuts mitjançant Marc, però de nou podia anivellar la situació culminant un ràpid contracop el màxim realitzador del conjunt visitant als deu minuts de partit. Amb el pas dels minuts el Sicoris agafaria protagonisme, i després de les pèrdues de pilota en l’intent de trancisió ofensiva dels groguets, els permetia trencar el partit amb els gols de Sebas (11′), Marc que completava el seu ‘hat-trick’ particular (13′ i 15′) i Quim (16′) que li complicava i molt les coses al conjunt ebrenc. Tot i això, Jordi de nou aconseguia el tercer gol visitant abans d’enfilar el camí de vestidors i mantenia les esperances de cara al segon temps amb un gol dintre l’últim minut del temps reglamentari.

Després del descans els seniencs feien una passa endavant i arriscaven en atac, disposant d’inombrables ocasions de gol per ajustar més encara el marcador amb que s’arribava a l’equador de la confrontació. No obstant això, eren els lleidatans qui es mostraven més efectius i amb una rematada de Gerard ampliaven el marcador. Jordi, autor dels quatre gols del seu equip, retallava de nou les distàncies als 24′ i a partir d’aquí el reguitzell d’ocasions no li permetien acostar-se al marcador, dictant sentència el Sicoris a falta de cinc minuts en una contra definida a la perfecció per Quim.

La propera jornada:

Toca passar pàgina i aquesta setmana rebran la visita del CFS Tortosa, en el primer derbi ebrenc d’aquesta temporada. Els tortosins es desplacen a aquest partit amb moltes urgències després de no haver puntuat en els cinc compromisos que han disputat. Un partit que arrancarà a partir de les 18 hores de diumenge la tarde amb arbitratge a càrrec de les àrbitres tarragonines Letícia Chaves i Sara Escoda, amb Heribert Hermano Fornós de la delegació ebrenca com a àrbitre assistent.