IniciFutbol2ª CatalanaÚLTIMA HORA · Els socis del CD Tortosa i el CF Ebre...

ÚLTIMA HORA · Els socis del CD Tortosa i el CF Ebre Escola, aproven la fusió dels dos clubs!

La temporada 2023-2024 tan sols hi haurà un equip de Tortosa a la primera catalana: el CF Tortosa-Ebre 2023. Així ho han decidit els socis de les dos assemblees que es reunien en dos reunions simultànees on les juntes dels dos clubs han exposat tots els punts que hi havia per a fusionar els dos clubs en un de sol. Bàsicament el que han explicat les dos directives encapçalades per Mariano Curto (CD Tortosa) i Jordi Garcia (CF Ebre Escola Esportiva) han estat en aspectes econòmics, amb complicada viabilitat per a tenir dos equips en una competició tant exigent, la propera temporada a la 1a catalana.

Els socis del CD Tortosa, que han acudit en un nombre que ha triplicat el número respecte a la junta ordinària que es va celebrar l’any passat, a l’hora de produïr-se les votacions ho han fet favorablement a la fusió, amb 46 vots, mentre han estat contraris al plantejament de fusionar les dos entitats 17 socis, mentre 2 han sigut en blanc. D’altra banda, dinou socis de l’Ebre Escola Esportiva han votat favorablement a la fusió, mentre 12 han mostrat la seua disconformitat.

Així doncs, el nou club que començarà a caminar a partir de la propera temporada, estarà integrat per juntes paritàries dels dos clubs amb Mariano Curto com a president i vicepresident Jordi Garcia. Ara serà el torn d’esclarir qui serà el nou entrenador de l’equip que competirà o bé Jordi Fabregat o bé Pepe Balart.

La fusió provocarà una vacant a la primera catalana que en principi afavoriria al quart classificat del grup d’ascens del grup sisè. Una situació que obre la porta a un possible ascens de la UE Aldeana que està a un sol punt del Morell i dissabte juga al camp de l’Ulldecona a partir de les 18 hores de la tarde. Si és capaç de sumar la victòria en terreny faldut la pressió serà per als morellencs que juguen diumenge a les 19 hores de la tarde al municipal Josep Otero davant el Tortosa, en un partit que tindrà les portes obertes per a tots els aficionats per a celebrar l’ascens a primera catalana.

(S’ampliarà la informació)

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

3 + 4 =

Últimes notícies