IniciFutbol3ª CatalanaUn golàs de John apropa un xic més a l'ascens al Jesús...

Un golàs de John apropa un xic més a l’ascens al Jesús Catalònia que s’imposa a Flix

Un golàs d’una tisora espectacular de John al darrer minut de la primera meitat, li va servir al Jesús Catalònia per a superar al Flix, en una autèntica final de les quatre que li resten fins a final de temporada. A més, es van veure beneficiats per l’empat de la Cava a Gandesa (1-1) en el tercer empat consecutiu dels blanc-i-blaus, que ara es veuen superats virtualment a la classificació general pel seu màxim rival, el Jesús i Maria (a l’espera que el comitè de competició li doni els tres punts del duel amb el Benissanet), que es va imposar de forma contundent per 0-5 a Tortosa, davant un filial roig-i-blanc que continua lluitant per evitar el descens de categoria. A hores d’ara, els verd-i-blancs compten amb set punts d’avantatge respecte als caveros i vuit respecte als partidalencs (que podrien ser cinc si el comitè falla per 3-0 en el partit que s’havia de disputar dijous davant els de la Ribera d’Ebre i on no van tenir suficients efectius per a desplaçar-se a disputar l’encontre).

El partit va servir a més per a veure el debut amb la camiseta dels de la Santa Creu del jesusenc Genís Arrastraria procedent del FC Ascó, que va jugar d’entrada al centre del camp i a la segona part va actuar de lateral dretà. “Nosaltres vam estar pràcticament vint minuts on ens veiem desbordats per un Flix molt ben col·locat sobre el terreny de joc, que dominava per complert el partit, però hem sabut sofrir i al contracop generàvem ocasions clares per a marcar” ens comentava el tècnic verd-i-blanc Pau Alegria que ens afegia que “ens hem trobat el gol que ens avançava al marcador en una jugada afortunada on el refús d’un defensor li ha tocat a l’esquena d’Aleix i el rebot ha fet una vaselina precisa que ha superat al porter. A partir d’allí teniem una altra ocasió manifesta a peus de Lluís que hem perdonat per a ampliar l’avantatge” assegurava Alegria. Seguia dient l’entrenador dels de la Santa Creu que “fruit de la insistència ha arribat el gol de l’empat del Flix, però nosaltres seguíem estant molt ben plantats sobre el terreny de joc contenint el seu joc d’atac fins que a poc d’arribar al descans John s’ha tret una genialitat en una a l’àrea que ha definit amb un golàs de tisora que ens tornava a situar en avantatge abans del descans“.

A la represa, els hem perdonat la vida als locals, quan teníem ocasions manifestes per haver situat l’1-5 al marcador. No ho hem fet i hem acabat demanant l’hora sobretot arran de la vermella directa a Pastor, que ens ha fet recular dins l’àrea davant la forta pressió d’ells, però hem sabut ressistir i hem aconseguit tres punts que valen el seu pes en or” sentenciava Pau Alegria.

Podeu veure la classificació després de disputar-se la vint-i-cinquena jornada a la tercera catalana al grup 1 clicant la imatge inferior:

La propera jornada:

Nou partit clau, a falta de quatre jornades pel que resta de campionat de lliga, el que afrontarà dissabte vinent a la Santa Creu el Catalònia. El rival de torn serà l’equip que va ser capaç a la primera volta de fer-los perdre els dos primers punts d’aquesta temporada, el filial de la UE Rapitenca, on els jesusencs van salvar els mobles amb un golàs d’Aleix a les acaballes del primer temps que establia el que seria el primer empat dels verd-i-blancs aquesta temporada. Els mariners, que no seran rival fàcil tot i haver perdut tota aspiració a lluitar per les primeres posicions, intentaran competir davant un conjunt que a la Santa Creu ho ha sumat tot, a excepció del partit davant el Jesús i Maria (única derrota que han encaixat els verd-i-blancs a casa aquesta temporada). El partit està previst que arranque a partir de dos quarts de sis de la tarda de dissabte i els de Pau Alegria buscaran imposar la seua fortalesa com a locals per a seguir apropant-se a l’objectiu de l’ascens.