IniciFutbol3ª CatalanaUn gran gol d'Ayoub li permet trencar la mala dinàmica al Roquetenc

Un gran gol d’Ayoub li permet trencar la mala dinàmica al Roquetenc

Després de tres partits consecutius a casa (en els quals només ha pogut sumar dos punts dels darrers nou), el Roquetenc es va retrobar amb el signe de la victòria i es va imposar a un Ametlla de Mar, que encadenava així la segona derrota consecutiva (després de trencar la ratxa de set victòries consecutives, la setmana passada a la Devesa davant el filial de la Rapitenca que s’imposava per 2 gols a 0). Una derrota que el pot deixar a cinc punts de la segona plaça de la lliga, cas que l’Amposta supere al Perelló al municipal de la Vinyeta aquesta mateixa tarde a partir de dos quarts de cinc.

Els de Roquetes, tornaven a guanyar com a locals un mes i mig després, des de l’enfrontament davant el filial del Jesús i Maria (4-2), el passat 21 de gener. Ho van aconseguir de forma molt treballada, davant el conjunt que era, fins ara, l’equip revelació d’aquesta temporada. Així ho van demostrar als primers compassos de partit, quan tenien més possessió de pilota que els de David Garcia, i generarien diverses arribades de gol però sense la definició necessària. A mesura que va anar avançant el partit, els quatribarrats es van poder espolsar domini territorial calero de sobre. La primera arribada clara de perill local (33′), acabava amb unes mans d’un defensor visitant dins l’àrea, reclamant el possible penal. L’àrbitre no ho va considerar així, apreciant la falta de voluntarietat del defensor calero en l’acció. Però, sí que va castigar l’acció que succeïa dos minuts després i assenyalava el punt fatídic, quan el porter visitant Eric (que veia la targeta groga) derribava a Ivan Arasa. Però, el llençament del mateix jugador roquetenc al que li havien fet la infracció dels onze metres, era desviada en una aturada magistral pel porter visitant a córner. Amb la incertesa de l’empat sense gols es marxava als vestidors al descans de la confrontació.

Mateix guió que als primers quaranta-cinc minuts, amb una Ametlla que recuperava el timó de la situació als primers minuts i que freqüentava els dominis locals, sense trobar la tecla per a avançar-se al marcador. De mica en mica, els de Garcia podien retornar la igualtat sobre el terreny de joc i generaven sortides amb perill a la contra. Fins que al minut 77, arribaria l’acció definitiva. Una centrada-xut des del vèrtex de l’àrea d’Ayoub, s’enverinava i sorprenia al porter calero, que veia com la pilota el superava per dalt i després de tocar al pal contrari, s’acabava allotjant dins la xarxa tranformant així el gol que a la postre seria definitiu. En els minuts restants, l’Ametlla de Mar s’hi va abocar davant l’ordre defensiu dels roquetencs que van abortar tot intent visitant per a buscar un gol que ja no arribaria. Era la quarta vegada, tercera a casa aquesta temporada, que els roquetencs mantenien la seua porteria a zero.

Al final del partit Xavi Subirats, tècnic calero, resumia el partit dient que “penso que el resultat ha estat bastant injust per a natros. Hem fet el partit més dolent del que portem de temporada, al marge de l’accident de Gandesa, davant un conjunt molt intens i molt millor adaptat a la superfície del joc, que natros no ens hem trobat còmodes en cap moment” apuntava Subirats que afegia que “durant els primers quaranta-cinc minuts ens han superat en totes les facetes del joc. No obstant això, fins al penal que ha aturat Eric, no ens havien generat arribades clares i natros en dos contres hem tingut l’opció d’avançar-nos al marcador” reblava el tècnic de l’Ametlla de Mar. “Al segon temps, fruit de quatre retocs que hem introduït al descans, hem pogut sol·lucionar el que ens estava fallant durant la primera meitat. Hem tornat a estar dins al partit sense que ells ens creessin cap ocasió. No obstant això, hem jugat molt directes i ens ha costat tenir alguna ocasió clara per a avançar-nos. I el que són aquest tipus de partits, en una acció aïllada, en un pél de fortuna, se’ns han avançat i a partir d’allí ho hem intentat però sense fortuna. Dos partits dolents, ens han tallat la dinàmica per la qual travessàvem. Ens hem de refer i seguir treballant dur per a revertir aquesta situació” sentenciava Xavi Subirats.

CD ROQUETENC, 1
SCER L’AMETLLA DE MAR, 0

CD Roquetenc: Josep Martínez, Pere (Gerard Cid, 76’), Michael, Efren, Codor, Stephane, Joel Roig (Àngel Cid, 66’), Ivan Arasa (Youness, 45’), Manel (Quim Martínez, 45’), Toni Ondozábal, Cazaux (Ayoub, 45’).

SCER l’Ametlla de Mar: Eric, Xavi Callau, Marc Brull, Jordi Llaó (Isaac, 76’), Jordi Callau (Salas, 59’), Sergi Callau (Robert, 69’), Emma, Xavi Fages, Manel (Héctor, 59’), Gerard.

Àrbitre: Jamal Kennoudi, del comitè tècnic de les Terres de l’Ebre. Va amonestar a Ivan Arasa (9’), Gerard (33’), Ayoub (62’) i Michael (83’) del CD Roquetenc i per a Eric (35’), Sergi Callau (58’) i Xavi Callau (86’) de la SCER l’Ametlla de Mar.

Gol: 1-0, Ayoub (78’).

Podeu veure la classificació després de disputar-se la vintena jornada al grup primer de la tercera catalana, clicant la imatge inferior: