IniciBàsquetUn nefast tercer quart condemna al Viladecans Bàsquet de Paula Curto a...

Un nefast tercer quart condemna al Viladecans Bàsquet de Paula Curto a cedir la primera derrota de la temporada

Ni els catorze punts que va aconseguir l’ampostina Paula Curto amb quatre cistelles de dotze intents des de la línia de tres i dos llençaments del tir lliure, van poder evitar la primera desfeta del Viladecans Bàsquet davant un dels rivals directes en la lluita per l’ascens com el Segle XXI que finalment s’imposava per quatre punts amb el 68-72 final. Un tercer quart on les jugadores locals no van estar gens encertades va provocar que el resultat que els era favorable al descans, els fes anar a remolc la resta del partit.

La jugadora ebrenca, que va sortir al cinc inicial, va ser la segona màxima jugadora amb més minuts en pista un total de 29:10 minuts del 40 que dura el partit. Era un partit de doble valor davant el segon classificat on el Viladecans podia donar un cop de puny damunt la taula i obrir forat amb un dels seus perseguidors, despenjant-lo en un forat de tres derrotes. I amb aquesta intenció sortien les deixebles d’Enric González durant uns primers deu minuts on la concentració i la efectivitat en atac els permetia tancar el primer quart per davant amb un coixí de +5 amb el 20-15. La igualtat es va deixar notar en un segon període que es resolia amb un intercanvi de cops que finalitzava amb un empat a 16 que deixava la incertesa en arribar al descans amb el 36-31.

Després del pas per vestidors l’embús en atac i les males decisions amb els llençaments del conjunt local li va permetre a les d’Espllugues del Llobregat, donar-li la volta al marcador amb un parcial de +9 (13-22) que li complicava les coses al líder de la competició que es situava quatre punts per baix a l’electrònic amb el (49-53). Tocava remuntar en un quart quart que va oferir un duel intens i amb alternatives com havia estat el segon parcial. Finalment, tot i tenir les seves alternatives el conjunt local, l’empat a dinou punts propiciava la primera derrota de les locals que ara compten amb un partit d’avantatge respecte al Segle XXI i l’Stadium Casablanca.

Podeu veure la classificació de la Lliga Femenina 2 clicant a la imatge inferior:

La propera jornada:

L’Unilever Viladecans Bàsquet buscarà refer-se de la primera ensopegada aquesta setmana visitant la pista d’un Geieg que encadena dues derrotes de forma consecutiva. Serà un nou duel directe per la part capdavantera enfront el cinquè classificat, per obrir forat a la classificació i seguir liderant la taula tenint en compte que el Segle XXI ja va jugar el duel d’aquesta desena jornada davant l’Àgora per 45-70 disputat el passat dia 17 de novembre. Pressió afegida per a les del Baix Llobregat.