IniciMotorUna caiguda impedeix al pilot jesusenc Jeremy Alcoba finalitzar la prova del...

Una caiguda impedeix al pilot jesusenc Jeremy Alcoba finalitzar la prova del Mundial de Moto 3 al circuit francès de Le Mans

EMD JESÚS // Va ser una autentica llàstima. Jeremy Alcoba (Kömmerling Team Gresini-Honda) no va poder consumar la seua magnífica reacció al circuit de Le Mans, al patir una caiguda que li va impedir finalitzar el Gran Premi de França corresponent a la dècima prova del Mundial de Moto 3.

El pilot jesusenc va començar en la novena fila de la graella de sortida, després de la vint-i-cinquena posició a la sèrie classificatòria, protagonitzant una fantàstica remuntada en la primera part de la carrera, arribant a situar-se en la novena posició, durant unes voltes en les quals va recuperar molts llocs, sobretot a la sortida dels blocs. Després es va veure obligat a retirar-se a 4 voltes del final, amb la pèrdua de control de la seua Honda quan sortia de la corva 10.

L’italià Celestino Vietti (Sky Racing Team VR46-KTM), va aconseguir la segona victòria del campionat, per davant de Tony Arbolino (Snipers Team-Honda) i Albert Arenas (Aspar Team-KTM), que van ocupar la segona i tercera plaça respectivament.

Jeremy va acabar satisfet del seu rendiment, encara que lamentant l’error que va provocar la caiguda “Estic molt feliç perquè vaig fer una cursa increïble. En l’escalfament em vaig sentir bé immediatament i després en la carrera vaig tenir un ritme fantàstic. Espero haver entretingut a molta gent, però després vaig cometre un error amb la marxa equivocada … Ara intentem fer-ho millor a Motorland, potser sense començar tan enrere. És un circuit que m’agrada, i on ho vaig fer bé en la CEV, però en el mundial és una altra cosa“.

Amb el podi d’aquesta prova, Albert Arenas recupera la primera posició de la classificació general, suman un total de 135 punts, sis més que el japonès Ai Ogura (Team Asia-Honda), que és segon. Jeremy Alcoba que s’ha quedat a França sense puntuar, és catorzè amb 46 punts a 17 de l’italià Dennis Foggia (Leopard Racing-Honda), què és el darrer de la llista dels pilots Top-10.

La següent cita del Mundial de Moto 3, serà el pròxim diumenge amb la disputa de l’onzena prova al circuit Motorland d’Aragó a Alcanyís.