IniciFutbol3a divisióUna jugada d'estratègia torna a condemnar a la Rapitenca (0-1)

Una jugada d’estratègia torna a condemnar a la Rapitenca (0-1)

La Rapitenca va tornar a competir davant un dels equips favorits del grup, però de nou va caure derrotat davant un rival amb molt d’ofici, que va aprofitar una jugada d’estratègia amb errada de marcatge dels locals, per emportar-se els tres punts i endossar al conjunt dirigit per Albert Company, la segona derrota consecutiva a la Devesa, que ha deixat de ser el fortí d’altres temporades.

L’equip rapitenc ha afrontat el partit amb importants baixes, sobretot la d’Omar, i Albert Company ha sortit amb tota l’artilleria disponible, amb Guillem Martínez i Jordi Oribe, juntament amb Peke, sortint d’inici junts per primera vegada aquesta temporada. Els locals han sortit molt endollats al partit, i dos minuts després ha arribat la primera clara ocasió amb un remat dins l’àrea petita de Jordi Oribe que ha sortit per dalt del travesser. La Rapitenca aconseguia trencar la pressió del seu rival, i arribava amb assiduïtat a l’àrea rival, comptant amb situacions propícies per haver marcat, amb un remat de cap d’Edgar i passada d’Edgar a Oribe, que obliga el porter a sortir fora del límit de l’àrea per tallar amb el cap. La primera arribada amb intenció visitant, ha estat al minut 22, amb una incursió de Lobato. La més perillosa s’ha produït al minut 25, quan la pilota s’ha estavellat al travesser de la porteria de Dan, amb el llançament d’una falta des de la frontal de l’àrea per part de Ton Alcover. Ha estat un avis, i el preludi de l’únic i decisiu gol, que ha arribat dos minuts després, en una jugada d’estratègia dels visitants, amb servei d’una falta servida en curt per a Cristian Gómez, que ha rematat completament sol i lliure de marcatge, superant a Dan en la seua desesperada sortida. Ha intentat reaccionar la Rapitenca, i a la mitja hora de joc, l’arbitre a instàncies d’un dels seus jutges de línia, ha anul·lat un gol per suposat fora de joc d’Agus. Ha pressionat la Rapitenca fins al descans, amb remat d’Edgar desde la frontal que ha passat fregant el travesser.

A la segona part ha continuat la mateixa dinàmica de joc, la Rapitenca ha continuat insistint, però sense poder superar la disciplinada i ordenada defensa rival. Ione ha desviat sobre la línia de gol en una deficient cessió enrere de la defensa de l’Hospitalet, evitant el gol de l’empat. Albert Company en el darrer tram del partit, ha donat entrada a Guillem Fabregas i el cadet Christian Ribera, que ha debutat amb el primer equip, buscant més capacitat ofensiva. Els rapitencs ho han intentat fins als darrers segons, amb llançament de falta per part de Pachu, que ha aturat Nil en dos temps, però la pressió ha estat infructuosa, l’Hospitalet s’ha defensat amb fermesa i molt d’ofici, i la Rapitenca s’ha quedat per segon partit consecutiu sense marcar.

UE RAPITENCA, 0
CE L’HOSPITALET, 1

UE Rapitenca: Dan, Èric, Andy, Pachu, Oribe, Edgar, Peke (Àlex Samper, 75′), Aleix Cuenca, Agus (Guillem Fabregas, 81′), Guillem Martínez, Panadés (Christian Ribera, 81′).
CE Hospitalet: Nil, Rubí, Parra, Cristian Gómez, Raül Martínez (Sehou, 54′) (Raül Pérez, 61′), Chirri (Òscar Gómez, 72′), Canario, Miquel Ripoll (Àlex Garcia, 72′), Ton Alcover, Lobato, Ione.
Àrbitre: Pol Curiel Riera, targeta groga als locals Pachu, Jordi Oribe i al tècnic Albert Company, i pels visitants a Ton Alcover, Nil i Lobato.
Gol: 0-1, Cristian Gómez (29′).

Podeu veure la taula classificatòria del grup 5è de tercera RFEF després de la quinta jornada de lliga, clicant sobre la imatge inferior: