IniciHandbolVictòria de l'Handbol Ampolla que l'apropa a l'ascens a Primera Catalana d'handbol...

Victòria de l’Handbol Ampolla que l’apropa a l’ascens a Primera Catalana d’handbol femení

Importantíssima victòria del HC Ampolla a Molins de Rei que el situa a un pas de ser nou equip de Primera Catalana la pròxima temporada.

Molt bona primera part de les jugadores de l’Ampolla, amb un gran percentatge amb els tirs a porteria, poquíssimes pilotes perdudes i una molt bona defensa, que feia que a poc a poc anessen agafant distancia al marcador, arribant al descans amb uns 9 gols de diferència, 8 a 17.

A la segona part, es van dedicar a conservar el resultat, amb atacs llargs, controlant el joc i fent canvis constants, no baixant en cap moment la intensitat defensiva, i donant minuts a totes les jugadores, al final victòria solvent per 22 a 30. Destacar a tot l’equip en general i en particular a una efectiva Yaiza, amb 8 gols de 8 tirs, impressionant en defensa i amb les assistències, un altre partit molt complet de l’ampostina.

L’equip del Baix Ebre és líder amb 10 punts, dos més que l’AE Les Franqueses Negre i La Garriga, i el pròxim partit al municipal de l’Ampolla, el dissabte a les 16:00 hores, rebrà al CH Vilanova del Camí B. D’aconseguir la victòria, el final del partit pot ser una festa de celebració, ja que s’assegura de forma matemàtica l’ascens a Primera Catalana a tres jornades per finalitzar el campionat.

HANDBOL MOLINS DE REI, 22 (8)
HC AMPOLLA, 30 (17)

Handbol Molins de Rei: Laia, Nina, Ariadna, Mireia Artés, Mireia Monné, Andrea, Anna, Laura, Bet, Mireia Marin, Mar, Mariona, Judith.

HC Ampolla: Lluïsa Hierro (22 gols i 14 parades), Andrea Haro (6), Yaiza Ferré (8), Fani Caballé, Cristina Tortajada (5), Júlia Calduch (4), Olimpia Colomines (1), Aina Zaragoza (1), Judit Tortajada (3), Emma Vicente (2), Patri Cao.

Àrbitre, Sr. José Sancho Porras. Va excloure a la visitant Aina Zaragoza (2) (18:00 i 56:00).

Podeu veure clicant la imatge la classificació de la fase d’ascens a 1a catalana femenina, clicant sobre la imatge inferior: