IniciHandbolEl CH Ascó supera al Vilamajor en l'inici de la Copa Catalana...

El CH Ascó supera al Vilamajor en l’inici de la Copa Catalana sènior femenina d’handbol

Estrena positiva del CH Ascó a la Copa Federació sènior femenina d’handbol, amb la victòria per 33-25 davant l’Handbol Vilamajor, que es va presentar al pavelló municipal asconenc amb els efectius justos per disputar el partit.

El conjunt local dirigit per Pau Lanceta, va portar sempre la iniciativa tant en el joc, com en el marcador i al descans ja portava una renda favorable de cinc gols, que es va incrementar a la segona part fins als 7 de diferència favorable a l’equip riberenc. Les locals van baixar el ritme i el Vilamajor amb un parcial d’1 4, va reduir distàncies. Només va ser un miratge, va reaccionar el CH Ascó per recuperar l’avantatge i dominar de forma solvent el partit.

La pròxima cita del CH Ascó a la Copa Catalana, serà el dissabte 30 d’abril a les 18:30 hores, a la pista del FH Sant Vicenç.

CH ASCÓ, 33 (17)
CH VILAMAJOR, 25 (12)

CH Ascó: Laia Ferré, Lucia Pasaman, Abril Ferré (1), Abril Pujol (3), Arantxa Bel (1), Carla Martínez (6), Henar Martínez (6), Marta Abella (2), Carlota Martínez (1), Paula Garcia (1), Maria Ventura (1), Marina Gasca (6), Judit Lanceta (3), Emma Falgueras (2).
CH Vilamajor: Paula Barrau, Laura Delgado (6), Mariona Martí (3), Judit Corbalán (5), Gaia Xicota (1), Mònica Botifoll (2), Núria Álvarez (2), Judit Peracaula (6).
Àrbitres: Sergi Insa i Joan Insa, van excloure a les jugadores locals Lucia Pasaman i Marina Gasca.
Parcials: 3-2 (5′), 5-3 (10′), 9-4 (15′), 12-5 (20′), 14-8 (25′), 17-12 (descans), 18-13 (35′), 21-14 (40′), 22-18 (45′), 27-20 (50′), 30-21 (55′), 33-25 (final).