IniciEsportsVÍDEO · Dr. Guasch, cap de Medicina de l'Esport de la Clínica...

VÍDEO · Dr. Guasch, cap de Medicina de l’Esport de la Clínica Terres de l’Ebre: “Els esportistes han de saber que mai estan sols”

El doctor Joaquim Guasch, Responsable de la Unitat Hospitalària de Medicina de l’Esport i Promoció de la Salut de la Clínica Terres de l’Ebre, premiat amb una Menció Especial a la darrera gala de l’esport ebrenc, va dir que els esportistes havien de saber “que mai estan sols“, amb una clara referència als professionals que els acompanyen en el seu camí entre els quals es troben els especialistes en medicina esportiva.

Per al doctor Guasch resulta indispensable que tots aquells que per qualsevol patologia s’han vist obligats a fer esport que es facin una doble pregunta, “per exemple els corredors i corredores, perquè estan corrent i detràs de què corren“. Durant la gala i a preguntes del periodista i conductor de l’acte, Ximo Rambla, el doctor Guasch va referir-se a la millor situació en la qual estan en l’actualitat els esportistes del nostre país, però aprofitant la presència de les autoritats que estaven allí va dir-los “que no havien de deixar de costat a la molta gent que fa esport com a element bàsic de la seva salut”.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

87 + = 89

Últimes notícies