IniciCiclismeEnduroXavi Doménech subcampió Màster-30 de la Copa Espanya d'Enduro

Xavi Doménech subcampió Màster-30 de la Copa Espanya d’Enduro

Xavi Doménech ha finalitzat de forma brillant la seua participació en la Copa d’Espanya d’Enduro, sumant un altre podi al seu palmarés, amb una meriotoria segona posició, tot i haver disputat només tres de les quatre proves de què constava la competició.

L’edició 2022 de la Copa d’Espanya d’Enduro va arribar el passat cap de setmana al final amb la disputa de la Puro Pirineu Enduro Race, que ha coronat com a vencedors absoluts de la general Mauro González i la júnior Cristina Menéndez.

Castejón de Sos va ser l’escenari de disputa d’aquesta cita final del circuit nacional d’Enduro, que va proposar un recorregut de 30 quilòmetres i 1400 metres de desnivell amb 4 trams cronometrats; tres per senders recentment recuperats per l’Associació Puro Pirineu.

La competició va estar marcada per les altes temperatures i el terreny extremadament sec i solt que reduïa la visibilitat dels participants.

La victòria va ser per al gallec Santos Lemos (Club Grupeta Pan de Zarko), amb un temps de 15:46’90”, amb segon lloc del gandesà Xavi Doménech (Escapa Club Ciclista),16:49’65”, i tercer, Raül Ortiz (GP 3H Cycles), 17:19’18”.

Finalitzades les quatre proves previstes del calendari, s’ha proclamat campió en la categoria Màster-30, de la Copa Espanya, Santos Lemos, guanyador en totes les cites, amb un ple de 800 punts, seguit en segon lloc per Xavi Doménech amb 525, amb tres segones posicions, i completant el podi, el murcià Luis Sánchez Navarro (CC Sierra Espuña), amb 448.