IniciCiclismeEnduroXavier Doménech, segon en Màster 30 en la prova de l'Endurrazo a...

Xavier Doménech, segon en Màster 30 en la prova de l’Endurrazo a Galícia

La localitat pontevedresa de Moaña va acollir el passat cap de setmana la segona cita de la Copa d’Espanya d’Enduro, amb la novetat d’un tram nocturn totalment il·luminat a la jornada de dissabte. L’Endurrazo amb un total de 350 participants, va donar continuïtat a Moaña (Pontevedra) a un obert nacional que viurà la seua segona cita del calendari després de la prova inaugural disputada a Cabezarrubias del Puerto.

La prova gallega va tenir l’al·licient afegit de la disputa la nit del dissabte d’un tram nocturn totalment il·luminat. La sortida va constar d’un remuntador d’uns 700 metres.

En la jornada de diumenge, els participants van fer front a cinc trams cronometrats, partint també des de la muntanya A Paralaia, amb descensos en direcció al Mirador do Outeiro i al circuit d’A Xesteira. Van ser traçats més llargs que el de la nit, entre 3 i 4 quilòmetres cadascun.

El més ràpid va ser Antonio Ferrero (CC Coruxo) i Xavier Doménech (Escapa Club Ciclista), finalitzava, en catorzè lloc. El ciclista gandesà va pujar al podi de la categoria Màster-30, en segon lloc, només superat per Santos Lemos (Club Grupeta Pan de Zarko). A la classificació general, Xavier Doménech ocupa la segona posició en Màster-30, amb un total de 350 punts, per darrere del gallec Santos Lemos amb 400. El tecer classificat és el murcià José María Romero (Pontebike Team Sportskids), amb 216.

La tercera de les quatre proves de què consta el calendari de la Copa Espanya d’Enduro, es disputara el pròxim 28 de maig amb la disputa de la Montefaro Endurorace a la localitat gallega de Mugardos.