IniciMotorXavier Albertón finalitza en una meritòria quinta posició en la FIM MiniGP...

Xavier Albertón finalitza en una meritòria quinta posició en la FIM MiniGP Spain Séries

Xavier Albertón ha completat una bona actuació en la FIM MiniGP Spain Séries, ocupant una meritòria quinta posició final, després de disputar-se les quatre proves que constava la competició.

La quarta i última cita de la Copa d’Espanya de Minvelocidad es va celebrar aquest passat cap de setmana. i com ha estat habitual durant tota la temporada, un bon nombre d’inscrits es van donar cita al Circuit A Madalena. A la població pontevedresa de Soutelo de Montes.

El pilot del MC Tortosa, va ocupar la sexta i quinta plaça en les dos cronometrades, i la quinta en els entrenaments, per ocupar la quarta plaça a la graella de sortida. En la primera carrera no va poder puntuar ni finalitzar, a causa dels problemes que va patir a la seua moto. En la segona va protagonitzar una destacada actuació entrant en quart lloc.
Izan Rodríguez, Alberto Enríquez i Pablo Olivares es van convertir en els protagonistes de la FIM MiniGP Spain Series. Els tres van sortir des de la primera fila de graella i van dominar les dos mànegues. A la primera Rodríguez va veure la bandera a quadres en primera posició deixant a Enríquez i a Olivares darrere. En la segona i, de nou amb victòria per Izan, Pablo va fer segon i Alberto tercer.

Així, el pòdium va estar format per Izan Rodríguez, Pablo Olivares i Alberto Enríquez sent el primer campió d’aquesta Copa el propi Alberto.

Finalment el títol ha estat per al pilot madrileny Alberto Enriquez amb 133 punts, seguit per Pablo Olivares Rodriguez de Marbella amb 124, i el val·lisoletà Izan Rodriguez Alvarez amb 112. El quart lloc ha estat per a l’aragonés Raül Navarrete amb 77, el qunt per a Xavier Albertón amb 58 i el sext amb 55, Christian Calvet, pilot de l’Aldea del MC Tot Motor dels Reguers.