IniciMotorXavier Albertón finalitza segon al Pla de Sant Tirs i manté el...

Xavier Albertón finalitza segon al Pla de Sant Tirs i manté el primer lloc a la Copa Catalana de Promovelocitat

Xavier Albertón (MC Tortosa), va ocupar la segona posició de la quarta prova, en la categoria PromoRACC 1, de la Copa Catalana de Promovelocitat, disputada al Karting del Pla de Sant Tirs, organitzat pel Club Esportiu Penya Cent per Hora, en una jornada on va acompanyar la climatologia, en la que van participar un total de 35 joves pilots.

Xavier Albertón va finalitzar la primera carrera en segon lloc i va ser tercer en la tercera. Es va emportar el triomf Raül Navarrete (MC Terres de Ponent), primer en les dos carreres, amb tercera posició de Jordi Espinós (MC Arnau Racing Vall d’Uxó), amb idèntica puntuació que el pilot del Moto Club Tortosa. Arnau Aragón va ser quart, Adrian Molina novè i Christian Calvet, desè.

Els 36 punts sumats en la prova, permeten a Xavier Albertón mantenir el primer lloc de la classificació general amb 150 punts, per davant de Gonzalo Sánchez (Club PMB), amb 135 i Raül Navarrete amb 100. Adrian Molina i Arnau Aragón del Circuit Mòra d’Ebre, ocupen la quarta i octava posició respectivament amb 98 i 65 punts, i Christian Calvet és quint amb 87.

En Promo RACC 2, triomf de Pau Camarena (Club Circuit del Motor), amb segon i tercer lloc per a Cesc Obiol (Club Simonety School) i Edgar Silven (Club DSVK), amb octava posició de Ferran Martínez (Circuit Móra d’Ebre). Líder Cesc Obiol amb 195 punts, amb dècima posició de Ferran Martínez amb 28.

La pròxima cita de la Copa Catalana de Promovelocitat, serà el 12 de setembre al circuit d’Alcarràs.