IniciMotorTrialAdam Raga finalitza en segona posició a l'estatal de trial a l'aire...

Adam Raga finalitza en segona posició a l’estatal de trial a l’aire lliure

Adam Raga va finalitzar en segona posició en l’última prova Cal Rosal, la sèptima del Campionat d’Espanya de Trial a l’aire lliure, organitzada pel Moto Club Baix Berguedà, encarregat un any més de tancar el calendari de la competició. L’escenari va ser el nucli urbà de Cal Rosal, on estaven ubicades les 12 zones del recorregut, canviant el de l’any passat, en què la prova es va situar a l’àrea off road del moto club situada a Olván.

El pilot d’Ulldecona va acabar amb 20 punts de penalització, amb 15 en la primera volta del recorregut, i millorant el seu rendiment en la segona amb 5. Només el va superar Gabriel Marcelli (Montesa), amb 13, protagonitzant una excel·lent segona volta amb només 3 punts de penalització. El tercer esglaó del podi va ser per a Jaime Busto (Vertigo), que va sumar un total de 25 punts, lloc suficient per poder assegurar-se el títol de campió amb un total de 130 punts, després de disputades set proves, les dobles a la població gallega d’Arteixo i Pobladura de las Regueras, Camprodón, Valdemanco i Cal Rosal.

Adam Raga (TRRS), és subcampió amb 116, mentre Gabriel Marcelli, (Montesa-Honda), no va poder millorar la seua tercera posició, tot i la victòria en aquest últim duel, i ha ocupat el tercer esglaó del podi amb 112 punts.