IniciBàsquetEl Cantaires Bàsquet Tortosa supera al Torreforta B, en un segon quart...

El Cantaires Bàsquet Tortosa supera al Torreforta B, en un segon quart pletòric

Un excel·lent tercer quart va ser suficient perquè el Davima Cantaires CB Tortosa, s’emportés la victòria del partit disputat a la pista del cuer AD Torreforta B.

L’equip tortosí no va estar a un bon nivell en el primer quart, que va resultar molt igualat i amb moltes alternances en el marcador, encara que quasi sempre amb mínima avantatge visitant. Al final el Torreforta va aconseguir una renda de dos punts, però en el segon quart va arribar la reacció tortosina, millorant tant en atac com en defensa, amb l’anotació de tres triples, i un parcial en sis minuts de 18-4, que va créixer fins als 15 punts de diferència al descans (27-42).

En el tercer quart va baixar el ritme i intensitat dels tortosins, menys entonats en l’aspecte ofensiu, anotant només 8 punts i permeten al seu rival emportar-se el parcial favorable. En el quart el Cantaires no va donar marge a la sorpresa, amb quatre triples consecutius, tres de Luna, va conservar els 15 punts de renda, fins als últims instants quan els locals van maquillar una mica el marcador.

Amb aquesta victòria l’equip tortosí se situa en quinta posició amb 10 punts, a 3 del líder CB Alpicat, i a tan sols 1 del CB Balaguer, CB Valls BNA i AB Vendrell, empatats en el segon lloc.

La pròxima vuitena jornada el Davima Cantaires, afronta al pavelló del Temple el dissabte a les 19:30 hores, el complicat repte de la visita del CB Valls BNA.

AD TORREFORTA ‘B’, 58 (27)
DAVIMA CANTAIRES BÀSQUET TORTOSA, 68 (32)

AD Torreforta “B”: Padilla (7), Alejandro Fernández (13), Poveda (5), Alzate, Jordi Bosi (14), cinc inicial, Walid (3), Nabaza (8), Moreno (8), Tomé, Vilanova. 24 faltes personals. Cinc triples. 13/33 tirs lliures.

Davima Cantaires Bàsquet Tortosa: Luna (17), Colomé (2), Antxon Hernández (14), Carles (12), Espinós (7), cinc inicial, Martín, Arnau Pedret (7), Lluís Bel (2), Mascarell, Salvadó (3), Pruñonosa (4). 25 faltes personals, eliminat Lluis Bel (40′). Nou triples. 11/21 tirs lliures.

Àrbitres: Alejandro Sanjuan Marc i Clara Aliana Von der Bee.

Parcials: 17-15, 10-27, 14-8, 17-18.

Podeu veure la classificació de 2a catalana (g.1), després de la sisena jornada de la competició, clicant la imatge adjunta: