IniciFutbolFutbol femeníPrimera derrota de l'Aldeana femení davant un rival directe (2-0)

Primera derrota de l’Aldeana femení davant un rival directe (2-0)

L’Aldeana femení va encaixar la primera derrota en un partit davant un rival directe com era el líder de la categoria el Terres de Lleida, que es confirma així com un dels candidats ferms a lluitar per ascendir de categoria, després de resoldre el compromís amb dos gols de Maria durant la primera meitat de la confrontació.

A les noies d’Agustí Martí ‘Garcho’ els hi va pesar la pressió de situar-se a només dos punts del lideratge del grup i amb un partit pendent de disputar que les podria haver ficat líders de la categoria, i durant uns primers quaranta-cinc minuts van acusar aquest fet, fent el pitjor partit que han disputat fins ara. Les aldeanes van estar clarament fora del partit i totalment desdibuixades i nervioses, davant un conjunt lleidatà que es mostrava molt còmode sobre el terreny de joc i més encara després de la consecució del primer gol que arribava als cinc minuts en una intercepció al mig del camp, que provocava un llençament directe a les esquenes de la defensa aldeana i deixaven tota sola a la davantera lleidatana que sola davant Mar, la superava per a situar l’1-0 al marcador. A partir d’aquí, semblava que el gol reactivava a les del Baix Ebre que passaven a controlar el partit i dominar, però no obstant això no podien generar accions clares de perill i a les acaballes de la primera meitat, quan restaven tan sols deu minuts per enfilar el camí de vestidors, una altra pèrdua a la zona ampla originava l’acció en la qual Maria la tornava a aprofitar per a marcar i complicava la situació per a les de Garcho que amb el 2-0 arribaven al descans i amb el partit molt coll amunt davant un equip de la Terra Ferma que va fer gala del potencial ofensiu del qual disposen, sent l’equip màxim realitzador de la categoria (23 gols). Els deu minuts restants, el partit es trencava i Mar es convertia en salvadora per al seu equip amb tres o quatre intervencions de molt de mèrit que evitaven que la desfeta fos major.

A la represa, el canvi d’actitud es feia evident i les aldeanes donaven una millor versió del que havien pogut desplegar durant els primers quaranta-cinc minuts. El guió d’aquesta segona meitat era un conjunt ebrenc que buscava el gol que els permetés recuperar opcions per a disputar el partit i un equip lleidatà tancat al seu camp buscant sortir a la contra per a matar el duel amb el tercer gol. Les ocasions se succeien davant els dominis d’una Sarai que es va mostrar molt segura per abortar qualsevol opció de l’Aldeana, mentre que Mendi va tenir que intervindre en l’única ocasió que van poder generar les locals durant el transcurs del segon periode. Toca passar pàgina i mirar cap al pròxim partit que disputaran el proper dissabte a partir de les 17 hores de la tarda, davant el segon classificat el Nàstic de Tarragona que vindrà d’encaixar la primera derrota a camp propi, segona en el que portem de campionat, davant el Canyelles per 1 gol a 2.

CFF TERRES DE LLEIDA, 2
UE ALDEANA, 0

CFF Terres de l’Ebre: Sarai, Lorena, Rosa, Laura, Cris, Marina, Maria, Alexia, Natàlia, Wiem, Lorena. També van jugar: Anna, Tània, Alexandra, Ariadna, Carla, Anna.

UE Aldeana: Mar, Ainhoa, Alícia, Alba Fischer, Cris, Patri, Sílvia Maicas, Paula Marqués, Joana, Andrea Simón, Anna Escribano. També van jugar: Paula Adell, Mendi (ps), Raquel Santamaria, Julene, Núria Falcó, Eva.

Àrbitre: Jorge Fajardo Victória, del comitè tècnic arbitral de Lleida. Targetes per a les locals Cris (37′) i Wiwm (89′) i per a Sílvia Maicas (76′) del conjunt visitant.

Gols: 1-0, Maria (6′); 2-0, Maria (35′).

La classificació al grup 2 de la lliga femenina provincial, després de disputar-se la sisena jornada del campionat, queda com podeu veure a la imatge inferior: