IniciFutbol salaEl CFS Roquetes imposa la lògica a la Ràpita i passa ronda...

El CFS Roquetes imposa la lògica a la Ràpita i passa ronda (1-5)

No es va deixar sorprendre el CFS Roquetes i va imposar la lògica davant un equip de dos categories inferiors, el CFS Rapitenc, que malgrat tot va poder ressistir durant la primera meitat quan marxava als vestidors amb un marcador ajustat d’1 a 2.

Malgrat tot, els d’Edu Albiol, sortien conscienciats de que no hi havia marge d’error amb una eliminatòria a partit únic, tenint el compte que amb el mínim error podien complicar-se la continuïtat a una competició on volen repetir la impecable trajectòria que els va dur a disputar les semifinals davant el Mediterrani Cambrils. Els roquetencs es van fer amb el domini territorial des de l’inici i freqüentaven la porteria defensada per Ferran, aprofitant fruit d’aquesta dinàmica a desfer l’equilibri al marcador amb gol de Moha. Seguien amb la mateixa tònica, i dos minuts més tard el capità de l’equip Albert Llombart aprofitava per obrir forat al marcador amb el segon gol. Però no obstant això, no li perdien la cara al partit els de Ruben Ferré, que aconseguien retallar les diferències mitjançant Bruno, després d’una intercepció sobre la sortida de pilota del darrera dels visitants tallant la pilota a la línia de mitjos i muntant una contra en que es quedaven sols davant Dima al que batien i retornaven l’emoció al partit, just quan s’arribava a l’equador de la confrontació. Malgrat el gol rebut, els roquetencs no variaven el rumb del partit i seguien generant arribades amb assiduïtat, però no les podien aprofitar marxant als vestidors amb aquesta diferència mínima d’1 a 2.

A la represa, però, l’efectivitat que no havien trobat durant els primers vint minuts ara sí que es feia efectiva quan tot just es duien quatre minuts de joc, en una acció culminada per Moha que situava l’1 a 3 i donava certa calma als roquetencs. Els del Montsià es quedava sense capacitat de reacció i no podien arribar a generar perill amb el bon dispositiu defensiu dels de Roquetes, que sentenciaven amb dos gols de l’exjugador rapitenc Tahar als darrers deu minuts de partit, que unflaven el marcador final.

Després de superar la primera eliminatòria de la competió del KO, ara els d’Albiol s’han de tornar a centrar en la lliga, on han arrancat de forma fabulosa establint-se a la part capdavantera del grup, en segona posició tres punts per darrera del líder Linyola B, que casualment posarà a prova la imbatibilitat dels roquetencs a casa (on han sumat fins al moment els nou punts que han disputat) diumenge a partir de dos quarts de set de la tarde al pavelló municipal de Roquetes, en el que s’espera un partidàs entre el líder i el segon classificat. Un partit on cas de mantenir la imbatilitat els de Roquetes es situarien líders de la categoria on s’estrenen aquesta temporada, la Divisió d’Honor. Per la seua part, el CFS Rapitenc, a dos punts del líder el CIPTE Alcanar, busca enguany poder retornar a la categoria que va perdre la temporada passada, la primera divisió i buscarà retallar o com a mínim mantenir la distància respecte als canareus, en el desplaçament d’aquesta jornada a Ulldecona a partir de dos quarts de set de la tarda.

CFS RAPITENC, 1
CFS ROQUETES, 5

CFS Rapitenc: Ferran, Punxa, Manuel, Llorca, Roger. També van jugar: Pedro, Didac, Albert, Adam, Òscar, Bruno.

CFS Roquetes: Dima, Fran, Quique Forcadell, Jonhy, Tahar. També van jugar: Elio (ps), Albert, Moha, Raúl (ps), Marci, David Solé.

Àrbitre: Joan Solà Verdiell amb Alexia Ferrando Copovi de jutge assistent, del comitè tècnic arbitral de Terres de l’Ebre. Va amonestar a Marci (33′) del CFS Roquetes.

Gols: 0-1, Moha (5’); 0-2, Albert (7′); 1-2, Bruno (10’); 1-3, Moha (24′); 1-4, Tahar (30’); 1-5, Tahar (36′).

Podeu veure tots els resultats d’aquesta primera eliminatòria de la Copa Tarragona en sénior masculí, clicant sobre la imatge inferior: