IniciPoliesportiuAtletismeMireia Guarner segona a l’emblemàtica prova internacional de Behobia-Donosti

Mireia Guarner segona a l’emblemàtica prova internacional de Behobia-Donosti

Mireia Guarner va pujar al podi de la Behobia-San Sebastián 2022, una de les carreres més emblemàtiques del panorama nacional i internacional, disputada el diumenge 13 de novembre, a la localitat guipuscoana de Behobia.

En aquesta 57a edició, la prova basca per excel·lència va arribar amb prop de 30.000 participants, penjant el cartell de “sold out”, i amb les mateixes ganes que el primer dia de fer gaudir tots els corredors d’una autèntica festa del running. Prova, que va començar a les 10.00 del matí, amb els corredors i corredores passant per localitats com Irun, Rentería o Pasaia, per portar-los fins al gran Boulevard de Sant Sebastià. Un recorregut de 20 quilòmetres que ja són coneguts per tot el món a causa del seu perfil. Un perfil ple de pujades i baixades que suposen un total de 192 metres de desnivell positiu als quals els participants van haver de fer front a aquesta Behobia Sant Sebastià 2022.

La categoria femenina la més rápida va ser l’atleta barcelonina Cristina Silva, que va assumir el paper de líder fent pràcticament en solitari els 20 quilòmetres, va invertir un temps d’1:11’32”. La tortosina Mireia Guarner, va arribar en segon lloc, amb 1:13’16”, amb 1:14’02” deixant en tercer lloc l’autòctona Elena Silvestre.