IniciMotorAleix Alcón (MC Tortosa), primer en Iniciació al Trial d'Esplugues de Llobregat

Aleix Alcón (MC Tortosa), primer en Iniciació al Trial d’Esplugues de Llobregat

Aleix Alcón es va imposar en la categoria d’Iniciació, en la quinta prova del Campionat de Catalunya de Trial de Nens, que es va disputar a Esplugues de Llobregat. El pilot del Moto Club Tortosa va pujar al més alt del podi, que va compartir amb Jan Vila (MC Igualada) i Enzo Serrano (MC Cenit). Amb els 25 punts sumats en aquesta prova, se situa en la tercera posició de la classificació general amb 82 punts, darrere de Òscar Mercader (Simonetty School), quart en aquesta prova, que és líder amb 106 punts, i Jan Vila, segon amb 94.

Àngel Llopia (MC Tortosa), va ocupar el quart lloc en la categoria de Promo, en una carrera dominada per Aniol Llamas (MC Abadesses), seguit d’Arnau Maura i Martí Escofet (MC Piera Scan). En la classificació general segueix líder Arnau Maura, que suma 115 punts, seguit d’Aniol Llamas amb 58, i tercer lloc d’Àngel Llopis amb 47.

La sexta i penúltima cita del Campionat de Catalunya de Trial de Nens, serà el 10 d’octubre amb la prova de Campredó.