IniciAtletismeCurses de MuntanyaAmb la Cursa de la Punta de l’Home de Flix finalitza el...

Amb la Cursa de la Punta de l’Home de Flix finalitza el Circuit Terres de l’Ebre del 2019

Pau Vila (Borges Trail) ha estat el primer en la categoria absoluta masculina, amb 658 punts, del Circuit Terres de l’Ebre de Curses per Muntanya, seguit per Aitor Tomas (Sudactiu), 618, i José M. Garcia López (CCE La Foradada), amb 472. En la categoria absoluta femenina, Sandra Vidiella (Fent Sendera Benifallet), s’ha imposat amb solvència, que ha sumat un total de 875 punts, i han ocupat la segona i tercera posició Eva Cristina Llobat amb 540 i Míriam Estorach, 511, les dos del BTT Montbike.

Este divendres a les 20 hores, al Casal Popular de Benifallet, tindrà lloc la festa de cloenda i lliurament de premis del circuit ebrenc. Amb l¡organització a càrrec del Centre Excursionista de Flix, es va disputar la Cursa Punta de l’Home, prova que posava el punt i final al Circuit de Curses per Muntanya Terres de l’Ebre. La prova va constar de quatre propostes, amb l’absoluta de 21 quilòmetres i 1.000 metres de desnivell positiu, la juvenil de 16 quilòmetres i 600 metres, la cadet de 14 i 400, i la marxa de 12 i 200.

El recorregut va transcórrer pels paratges més atractius del municipi de Flix amb un 70% de senders que combinen boniques trialeres per bosc, pins amb zones de vegetació de muntanya baixa, 25% de pista i tan sols un 5% per terreny d’asfalt, fins a arribar a la zona més alta del municipi, la Punta de l’Home, de 520 metres, amb sortida des del Camp d’Esports de la Ventonella. La victòria en esta última cita a la modalitat de 21 quilòmetres va ser per a Lluisma Mas (BTT Montbike), amb un temps de 2:00:07, seguit de Pau Vila (Borges Trail), 2:04:51 i el rapitenc Jose M. Garcia López. La més ràpida de les participants femenines va ser Sandra Vidiella (Fent Sendera Benifallet), amb 2:36:50, i van entrar en segona i tercera posició Eva Cristina Llobat (BTT Montbike), 2:43:55, i Ana Maria Mislata (CA Ascó), 2:47:05. A la cursa Exprés, triomf de Narcís Franch (TR Cabra Feixet), amb 1:27:26 i Yolanda Larrosa (Vinebre), 1:55:52.